Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Opbouw monteur

Start People Weert

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0060943

Na een gedegen inwerkperiode ga jij je binnen de werkplaats bezighouden met het opbouwen en aflevering gereed maken van gloednieuwe high end grondverzetmachines van het merk Takeuchi. Dit houdt in dat je de machines voorziet van een breed scala aan modificaties, extra functies en/of accessoires conform de wensen van de klant. Deze machines zijn hydraulisch en elektrisch gestuurd.

Een afgeronde technische Mbo-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, landbouwtechniek of een monteursopleiding (mobiele werktuigen)
Gemotiveerde aanpakker met enkele jaren werkervaring. Ook als je nog een gerichte opleiding volgt, mag je reageren
Zelfstandig, creatief, leergierig, doorzetter, flexibel, accuraat, stressbestendig en je wil net dat stapje extra zetten
Je woont in een straal van 25 km van Maarheeze dus in omgeving Weert, Eindhoven of Helmond.
Je herkent je in onze kernwaarden: afspraak is afspraak, respect, integriteit, ambitie en betrokkenheid

Wij zijn een informeel familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie met bedrijven in de Benelux, Duitsland en India die staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Bij ons in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers. Wij zijn ‘thuis op elk terrein’ van grondverzetmachines: machines, rijwerk, slijtdelen, uitrustingsstukken en service.

Jouw team bestaan uit 12 monteurs Zij maken de machines verkoop klaar richting de klant. Ze hebben de machines casco klaar staan in hun loods en zij maken het dan volledig naar wens van de klant. Als deze bijvoorbeeld een zwaailichtje erop wil, zet jij dat erop. Als de klant kiest voor een bepaald soort trekhaak, las jij die erop. En zo zijn er nog 100 specifieke dingen die een klant kan bestellen. De opbouwmonteur maakt dit. Ze hebben tussen de 25 en 30 modellen van machines die zij verkopen en vermaken.

  • Een team van enthousiaste en kundige collega’s met de juiste mentaliteit.
  • Hard werken en plezier gaan hier hand-in-hand;
  • Werktijden in dagdienst. Je werkt als monteur altijd full time! van 7:30 tot 16:15.
  • Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen als monteur;
  • De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding met uiteraard een marktconform salaris, tussen de €2250,- en €2500,- bruto per maand;
  • Tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Het bedrijf ligt vlakbij de A2, afslag Maarheeze, dus gemakkelijk met de auto te bereiken en de trein stopt zo ongeveer bij ons voor de deur;
  • Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter;
  • Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.