4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005568

Wil jij ervaring opdoen met hypermoderne machines? Wil jij meer ervaring opdoen binnen een grote organisatie? En lijkt het jou een uitdaging om ervoor te zorgen dat het productieproces van begin tot eind vlekkeloos verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als operator bij Sharp Packaging Solutions ben jij verantwoordelijk voor je eigen lijn. Het is belangrijk dat jij enige technische kennis en ervaring hebt, zodat jij ervoor kunt zorgen dat de lijn draaiende blijft. Om dit te kunnen waarborgen ben jij zowel handmatig als machinaal bezig om deze lijn te besturen. Treedt er een storing op? Voor jou is dit geen probleem: jij voert kleine technische werkzaamheden uit om de lijn weer op gang te krijgen.

Sharp is een farmaceutisch verpakkingsbedrijf, op de werkvloer ben jij samen met jouw collega’s bezig om medicijnen te verpakken. Omdat er met medicijnen gewerkt wordt is het belangrijk dat de veiligheid en hygiëne op de werkvloer gewaarborgd wordt: je werkt daarom volgens GMP regels.

Jouw dagelijkse taken bestaan uit:

 • Machinale en handmatige productiewerkzaamheden uitvoeren;
 • Het ombouwen en instellen van de productielijn;
 • Je collega’s van de Technische Dienst assisteren bij het onderhoud en technische storingen.

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau in technische richting;
 • Je hebt ervaring in een (soortgelijke) functie;
 • Je bent van maandag t/m vrijdag fulltime beschikbaar om in de 2-ploegendienst te werken en je bent bereid om in 3 ploegen te werken;
 • Je beschikt over eigen vervoer zodat jij op tijd bent voor je dienst;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices. Sharp maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa. In Nederland werken circa 150 medewerkers op 2 locaties (Heerenveen en Oudehaske) en wordt gewerkt met de meest moderne productiemiddelen en planningsinstrumenten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft op haar nieuwe locatie in Heerenveen gekozen voor een uiterst modern, functioneel en op groei berekende fabriek met kantoor. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit richting de klanten staat centraal binnen Sharp. Binnen Sharp is ontwikkeling belangrijk en daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden; denk hierbij aan het doorgroeien van Operator tot Line Lead of Technisch Medewerker.

De locatie in Heerenveen is goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk.

Wij bieden jou een afwisselende baan voor langere tijd in een groeiende organisatie. Je gaat fulltime aan de slag in 2- of 3-ploegensysteem. Hierdoor heb je naast je werk veel vrije tijd en geniet je bovendien van een ploegentoeslag op je basissalaris!

Verder bieden wij jou:

 • Een salaris van minimaal €1.900,-, exclusief ploegentoeslag. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring in de functie van operator.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km (max. €6 per dag)
 • 8% vakantiegeld en verlofdagen conform CAO
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Word jij onze nieuwe Operator? Solliciteer dan direct!

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op Start People via sharp@startpeople.nl of 0582983400.