Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator 2 ploegendiensten

Start People Tiel

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0034969

Ben je een ervaren Productiemedewerker die zich graag verder wilt ontwikkelen? Of ben je een Operator die op zoek is naar een nieuwe baan bij een van onze meest nette fabrieken in Nederland? Lees dan snel verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Productie Medewerker/ Operator voor onze locatie in Deest.
Heb je een afgeronde VAPRO A of B opleiding of ben je bereid deze te halen? Je kennis is namelijk jouw kwaliteit dus hoe mooi is het om die te kunnen uitbreiden?

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent werkzaam binnen de productie afdeling en zorgt ervoor dat de machines beladen zijn met pannen en deze continue blijven draaien. Daarnaast voer jij kwaliteitscontroles uit aan de eindproducten en zorg jij ervoor dat jouw werkomgevingen en die van je collega's spik en span is.

Je gaat werken in een 2- ploegendienst. Je tijden zijn als volgt: een ochtendshift van 06.00 uur tot 14.00 uur en de middagshift van 14.00 uur tot 22.00 uur. Het komt voor dat je in de weekenden moet werken. Dit komt omdat jouw rooster bestaat uit 2 ochtenddiensten, 2 avonddiensten en 2 dagen vrij enzovoort.

  • Jij hebt een VMBO werk en denkniveau;
  • Jij hebt veel ervaring als Productie Medewerker/Operator of bent bereid om een opleiding te volgen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

De dankpannenfabriek is gevestigd in Deest. Dit is goed te bereizen vanaf Nijmegen, Alphen en Oss.

"Bij dit bedrijf geloven wij in de kracht van keramiek. Door onze brede, internationale ervaring, weten we hoe onze bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen. We vinden het onze taak om voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bouw- en bestratingsmaterialen. En om onze relaties een complete propositie voor de volledige keramische gebouwschil én bestrating te bieden."

Ervaring van een werknemer: Het is een no nonsense cultuur, naast een lolletje wordt er ook hard gewerkt. Het is een echt teamverband, waardoor de mensen goed voor elkaar zijn. Er wordt regelmatig een kop koffie aangeboden en respectvol met elkaar om gegaan. Er vinden gezamenlijke pauzes plaats waar je de mogelijkheid hebt om te socializen. Je kan dus wel stellen dat er een informele werksfeer hangt! Hard work pays off, als jij je best doet en je werkzaamheden goed uitvoert dan is alles mogelijk als je het maar overlegt. Kwaliteit staat verder hoog in het vaandel!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je er nog meer over weten? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar het nummer 0344-615 363 of stuur een Whats-App naar 06-51086321. Je mag ook altijd mailen naar tiel@startpeople.nl

  • Een functie in een 2-ploegendienst;
  • Hard werken wordt beloond! Een goed salaris is dan ook van toepassing, namelijk €2616,- bruto per uur inclusief 28,57% ploegentoeslag;
  • Bij goed functioneren maak je kans op een vast dienstverband;
  • Ver reizen? Je reiskosten worden vergoed!;
  • Tenslotte bieden wij jou een leuke werkgever, namelijk: Start People! Je krijgt bovenop je loon nog eens 8% vakantiegeld! Wekelijks krijg je jouw salaris op je rekening gestort.