Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator 3 ploegen

Start People Maastricht

Standplaats
Kerkrade
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0053602

Je zoektocht naar een nieuwe baan ook zo beu? Dan is dit de laatste vacature tekst die je gaat lezen!

Vanwege een grote groei van een leuke klant in Kerkrade, zijn wij op zoek naar operators in de food-sector. Word jij ontzettend vrolijk van het instellen en afstellen van machines en geniet je uiteindelijk van een gestroomlijnde productie? Dan zit jij hier helemaal op jouw plek! Buiten dat je goed kan in- en afstellen, zorg jij voor een veilige werkplek, stel je (waar nodig) machines bij en zorg je voor een eerste kwaliteitscontrole. Omdat je aan het werk bent met verschillende soorten deeg en volgens voedselveiligheidsinstructies werkt, heb je hygiëne ook hoog in het vaandel staan en daarom is een schone en opgeruimde werkplek een must. Alles bij elkaar zorgt dit voor een uitdagende, technische en variërende functie als operator binnen een hecht team.

Wij zoeken iemand die:

 • Werkervaring als (food)operator;
 • Kennis van HACCP of voedselveiligheid óf bereid dit te leren;
 • Aanpakker die graag in een groot, maar hecht team werkt;
 • Je bent bereid om in 3 ploegen te werken;
 • In het bezit van een B-rijbewijs en eigen vervoer.

Wie zijn wij?

Onze klant is een echt familiebedrijf dat sinds de oprichting 14 jaar geleden een enorme groei door heeft gemaakt. Ze zijn een producent van tortilla’s en wraps in alle soorten en maten. Op dit moment ligt de productie op ruim anderhalf miljoen stuks per dag en dit is nog steeds stijgende. Zij hebben als missie om iedere keer een onweerstaanbaar lekker product te produceren en af te leveren, tegen een ambitieuze prijs. Om deze missie te waarborgen en te laten groeien, zoeken zij jou!

 • Uitdagende en gevarieerde functie in een dynamische omgeving;
 • Goed salaris en fikse ploegentoeslag van 34%;
 • Fulltime functie (38 uur) in 3 ploegen;
 • Een vaste aanstelling is bij goed functioneren zeer reëel.
  Solliciteer snel en wellicht loop je maandag al door de fabriek voor een rondleiding!