Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator 3 ploegen

Start People Veendam

Standplaats
Hoogezand
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0065949

Voor QEW Engineered Rubber zijn wij op zoek naar operators in de 3 ploegen. Wil jij aan de slag als operator bij een groeiende fabriek met een prettige, nuchtere werksfeer? Grijp dan nu je kans!

Als operator ben jij degene die zorgt voor het instellen en omstellen van de machines, Je houdt het proces in de gaten en je lost kleine storingen op. Je zorgt voor het klaarzetten van de juiste grondstoffen voor de productie, zodat het proces vloeiend verloopt. Je werkt aan de hand van verschillende recepten en je voorziet de machines van de juiste grondstoffen. Op de werkorder staat precies hoeveel van elke grondstof je nodig hebt. Het is wel belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en dat je de grondstoffen goed afweegt. Verder ga je handmatig zakken afvullen, silo’s bijvullen en zorg je voor het scheiden van het afval. Je staat regelmatig in contact met de afdeling logistiek, zodat je altijd op tijd de grondstoffen krijgt. Heb je een order afgerond, dan zorg je ervoor dat deze wordt afgeboekt in het systeem. Als operator heb je een afwisselende baan en werk je in 3 ploegen.

Om aan de slag te gaan als operator bij QEW is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Heb jij al ervaring in een productieomgeving en heb je een heftruckcertificaat? Dan heb jij al een streepje voor. Als operator is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en dat je goed kunt rekenen. Verder is het belangrijk dat je let op de veiligheid en zorg je voor een georganiseerde werkplek.
Verder zijn de volgende punten van belang:

  • MBO niveau 3/4;
  • Werken in een vieze omgeving is geen probleem voor jou;
  • Je werkt graag in 3 ploegen;
  • Je beschikt over eigen vervoer;
  • Je hebt een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te behalen.

Heb je nog geen heftruckcertificaat? Vanuit Start People kunnen wij deze opleiding voor je regelen. Als je bij QEW aan de slag gaat, betalen wij jouw heftruckcertificaat. Heb jij ervaring in de productie en zoek je een baan met uitzicht op de lange termijn? Solliciteer dan direct!

QEW Engineered Rubber is een productiebedrijf in Hoogezand. Vanwege uitbreiding zijn ze op zoek naar nieuwe collega's die zich voor de lange termijn aan het bedrijf willen verbinden. QEW Engineered Rubber hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De werksfeer kenmerkt zich door de Groningse nuchterheid en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen vaste krachten en uitzendkrachten. Als operator begin je als uitzendkracht via Start People en het doel is om vervolgens te worden overgenomen op contract bij QEW. Bij goede prestaties zijn er zeker mogelijkheden voor een vast contract. QEW is makkelijk met de auto te bereiken vanuit Groningen, Veendam en Assen. Ze hebben een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Als operator krijg jij een leuke, afwisselende baan bij QEW Engineered Rubber. Je werkt 40 uur per week in de 3 ploegen. Je ontvangt een ploegentoeslag van 19,2% in 3 ploegen en daarnaast ontvang je ook een vuilwerktoeslag en een ADV toeslag.
Het maandloon, inclusief toeslagen, komt neer op € 2870 per maand.

Daarnaast krijg je ook:

  • 8,33% vakantiegeld;
  • Goede werksfeer met leuke collega’s;
  • Inlogcodes voor een online portaal met meer dan 100 online trainingen.

Als het van beide kanten goed bevalt, dan is het de bedoeling dat je wordt overgenomen op contract bij QEW met als doel een vaste baan. Inmiddels zijn er al meerdere uitzendkrachten die een vaste baan hebben bij QEW en nog elke dag met plezier naar het werk toe gaan.