Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator 3 ploegen

Start People Enschede

Standplaats
Nijverdal
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0068203

Ben jij een ervaren operator die inzicht heeft in techniek en zorg jij dagelijks voor het waarmaken van de geplande productie in de gewenste kwaliteit? Dan ben jij de operator naar wie wij op zoek zijn. Voor een internationaal productiebedrijf zijn wij op zoek naar een operator 3 ploegen.

Als (proces) operator bestaan je werkzaam onder andere uit het uitvoeren, bewaken en controleren van het gehele productieproces. Hierin staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. In deze functie beheer je zelfstandig het volledige productieproces. Waar nodig stuur je tijdig bij en door het uitvoeren van kwaliteitscontroles zorg je dat de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Je zorgt ervoor dat je procesafwijkingen tijdig in de gaten hebt en corrigeert deze. Technische storingen in de productielijn meld je bij de productieleider, kleinere storingen verhelp je zelf indien dit mogelijk is. Dit gehele proces van A tot Z zorgt voor veel uitdaging in jouw functie.

Bovenstaand is een korte omschrijving van de functie. Graag drinken we met jou een kop koffie om je meer te vertellen over het bedrijf, de dagelijkse werkzaamheden en het team waarin je komt te werken om je vervolgens in contact te brengen met de HR afdeling van dit bedrijf. Interesse in deze vacature? We staan je graag te woord. Bel gerust voor meer informatie met Start People Enschede via 053 4814600 (optie 3). Je mag direct vragen naar Sanne of Linda.

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als operator en ervaring als operator in een kunststofverwerkende industrie is een pré;
  • Bij voorkeur in het bezit van een vapro diploma, maar dit is geen vereiste;
  • Een geldig heftruckcertificaat ( of de bereidheid om deze via Start People te behalen). De cursus wordt 100% vergoed.

Onze relatie is een onderneming die zich bezighoudt met het verkopen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige masterbatches voor o.a. de kunststof verwerkende industrie op basis van eigen ontwikkelde, unieke technologieën. De organisatie waar je komt te werken is toonaangevend in de kunststofverwerkende industrie. Je komt te werken in een klein enthousiast team waar een collegiale en prettige werksfeer heerst. Je werkt samen met collega’s die ook graag het productieproces willen optimaliseren. Jij komt te werken op de locatie in Nijverdal.

Wij bieden vaste functie bij een organisatie die dynamisch, groeiend, innovatief en financieel gezond is. In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband aangeboden, maar een vast dienstverband op termijn is zeker niet uitgesloten.

Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring liggend tussen 2800 en 3400 op basis van een fulltime dienstverband en inclusief een vaste toeslag per uur van 27.50%. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, een goede reiskostenvergoeding van 19 cent per km en 25 vakantiedagen.

Interesse? We ontvangen graag je sollicitatie en staan je graag te woord. Bel gerust voor meer informatie met Start People Enschede via 053 4814600. We zullen binnen 48 uur een reactie geven op je sollicitatie.