Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator | 3 ploegen | Sittard

Start People Maastricht XL

Standplaats
Sittard
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0003308

Als operator ben je, je raadt het al, dagelijks bezig met de productie van Smint en Frisk. Een belangrijke taak, want dankzij jou genieten miljoenen mensen iedere dag weer van dit lekkere snoepje. De fabrikant van Frisk en Smint, Perfetti Van Melle, is zich ook bewust van deze verantwoordelijkheid. Daarom vraagt Perfetti Van Melle meer van jou dan andere bedrijven. Denk jij dat jij wel bij deze wereldspeler past? Cool! Dit worden jouw taken:

  • Mbo denk- en werkniveau (min. niveau 3);
  • Bij voorkeur aantoonbare werkervaring als operator;
  • Je signaleert (proces)verbeteringen en geeft deze door;
  • Je bent super gemotiveerd;
  • Je wilt elke dag het beste uit jezelf halen;
  • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt;
  • Zorgt voor gezelligheid op de werkvloer;
  • Je bent bereid in 3 of 5 ploegen te werken.

Perfetti Van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. Iedere dag wordt er samen gewerkt aan het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. In meer dan 150 landen in de wereld kun je de producten vinden. Vanuit onze Benelux-organisatie zorgen we dat je Mentos (Gum), Fruitttella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk overal in Nederland en België kunt kopen.

Onze fabrieken in Breda, Weert en Sittard maken Mentos, Fruittella en Frisk. En we leveren niet alleen aan landen in Europa, maar bijvoorbeeld ook aan de Verenigde Staten en Japan. Ons internationale karakter vind je dus overal terug, iedere dag!

Wij zijn Smaakmakers in Snoep! Je gaat aan de slag bij het derde grootste zoetwarenconcern ter wereld – en tweede in Europa. Maar we willen blijven groeien en de beste worden in het maken van snoep, waarbij we alle hulp van onze collega’s goed kunnen gebruiken. We zien onze medewerkers als belangrijkste ingrediënt en hebben dan ook een enorm aanbod aan trainingen en opleidingen. We willen hierbij ook graag onze familiaire sfeer behouden, want dat maakt ons uniek en heeft ons gebracht waar we nu staan. Ook moeten we inspelen op de aanhoudende maatschappelijke discussie omtrent suiker en gezondheid, maar ook de omgang met thema’s als: milieuvervuiling, verpakkingen en voedselveiligheid. Uitdagingen genoeg dus!