Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator 4 of 5 ploegen

Start People Roermond

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0042577

Heb jij het in je om Operator te worden?
Wil jij werken binnen een bedrijf dat graag wil investeren in jouw toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je begint je dag in Roermond in een van de 4 ploegendiensten. 10 minuten voor je dienst heb je een overdracht met de voorgaande ploeg. Samen met 30 collega’s ga je vervolgens aan het werk. Je wordt begeleid door een ervaren collega die je veel bij gaat leren. Wij maken ongeveer 1000 verschillende producten, dus genoeg te leren!
Tijdens de dienst produceren jullie tussen de 250 en 270 ton aan schuim. Een gedeelte van de productie wordt direct op order gemaakt en een deel is om een voorraad op te bouwen. Je houdt tijdens je werk een aantal machines in de gaten en stelt deze bij waar nodig. Dit kan een software aanpassing zijn, maar ook het ombouwen van een machine is een taak. Tussendoor voer je kwaliteitscontroles door om te waarborgen dat alle producten voldoen aan de juiste standaard. Aan het einde van jullie dienst zorg je ervoor dat je de werkplek netjes achterlaat en goed overdraagt aan de volgende ploeg.

 • Je bent proactief, je weet collega’s te vinden voor hulp of om zelf te helpen;
 • Je hebt ervaring als procesoperator;
 • Je beschikt bij voorkeur over een Vapro A diploma;
 • Je bent bereid om een 2 jarige opleiding tot Vapro B operator te volgen;
 • Als je een heftruckcertificaat hebt, krijg je ook logistieke taken;
 • Je bent flexibel in het werken in een 4 of 5 ploegen systeem.

Wij zijn een bedrijf met ongeveer 400 collega’s in Roermond, maar toch heerst er een goede sfeer. Tussen het werken door maken collega’s praatjes met elkaar en kan er ook gelachen worden. Met deze club produceren wij een speciaal soort schuim dat voor veel toepassingen gebruikt wordt, denk aan grote schuimmatten voor de auto-industrie tot kleine onderdelen voor je telefoon. Je komt te werken op een afdeling met extrusie-installaties en ovens. Bij dit werk is vooral veiligheid heel belangrijk, daarom volg je vóórdat je bij ons in dienst komt, eerst een veiligheidsinstructie.
Omdat we ook kwaliteit erg belangrijk vinden, leiden we je binnen 2 jaar op tot volwaardig Vapro A of B operator. Deze opleiding is een maatstaf binnen de procesindustrie!
Wat zeggen je toekomstige collega’s over ons?
‘Toen ik begon voelde het direct vertrouwd. Ik kreeg snel veel verantwoordelijkheid en voelde ik me meteen serieus genomen.’

 • Een basissalaris tussen €14,46 en €16,43 bruto per uur;
 • Ploegentoeslag van 24% of 27% per gewerkt uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om je Vapro A of B diploma te behalen;
 • Een fulltime functie met gemiddeld 33 uur per week;

Wil jij de kans niet missen om hier te starten? Solliciteer dan direct! Wij spreken elkaar snel!