Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator aluminium

Start People Groningen

Standplaats
Farmsum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028190

Stel je voor dat je de hele dag met een gemotiveerd team je handen uit de mouwen kan steken? Als productiemedewerker in de aluminiumindustrie in Delfzijl is geen dag hetzelfde en heb je veel verschillende verantwoordelijkheden. In een team van 6 collega’s wissel je de taken af en ben je samen verantwoordelijk voor het draaiende houden van het proces. Het proces begint bij het aanleveren van de grondstoffen. Verschillende soorten aluminium worden door jou en jouw collega’s aangeleverd door middel van heftrucks en shovels. Nog geen ervaring op de shovel? Geen probleem! Dit leer je on the job. Vervolgens zorg je ervoor dat de ovens draaiende blijven en stuur je waar nodig het proces bij. Ook het gieten van het aluminium ga je leren zodat je dit uiteindelijk zelfstandig kan doen. Vervolgens wordt het eindproduct op pallets geplaats door een inpakrobot en zorg jij met jouw collega’s ervoor dat het met heftrucks wordt weggezet in het magazijn. Verder ben je verantwoordelijk voor het nethouden van de werkomgeving.

Bij indiensttreding word je intensief begeleid door de ploegchef. De eerste weken krijg je volledige begeleiding en kijk je met je collega’s mee voordat je zelfstandig aan de slag kan. De functie is met oog op een vast contract. Het eerste jaar zal je via Start People aan de slag gaan, maar bij goed presteren zal je worden overgenomen op eigen contract. De functie is in de 3-ploegendienst, waarbij de werktijden zijn van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00. Tijdens de feestdagen en in de weekenden ben je vrij!

Nog even jouw takenpakket in een notendop:

 • Logistieke werkzaamheden
 • Aluminium gieten
 • Bedienen van installaties
 • Oplossen van eventuele storingen
 • Schoonmaakwerkzaamheden

Als productiemedewerker in de aluminiumbranche weet jij van aanpakken en vind je het leuk om als team aan de slag te gaan. Daarnaast hopen we dat je het volgende meebrengt:

 • Je hebt ruime ervaring op de heftruck en staat open voor het rijden op de shovel
 • Je hebt ervaring in de productie zodat jij enige technische en mechanische kennis meebrengt
 • Als operator bij deze organisatie ben jij niet bang voor vieze handen en kan je goed werken in een omgeving met warmte, hitte en stof

Wat het leukt maakt om bij dit bedrijf te werken? Je krijgt een gezellige, maar gedreven club collega’s en er heerst een nuchtere werksfeer. De lijnen met de directie en het management zijn kort en er worden regelmatig uitjes georganiseerd voor het personeel. Met totaal ongeveer 40 medewerkers is het een relatief kleine organisatie, maar het bedrijf maakt deel uit van een landelijke organisatie met meerdere vestigingen door het hele land.

 • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd met kans op een vast dienstverband
 • Jouw reiskosten worden aan de hand van een staffel vergoed
 • Een uurloon van bijna €16,- incl. ploegentoeslag en adv-toeslag
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Gunstige bonusregeling als je rechtstreeks in dienst treedt

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Dit kan door te klikken op de “Solliciteer direct” button. Heb je toch nog vragen? Deze beantwoorden wij met plezier! Bel of mail ons via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl. Je kan ons ook een bericht sturen via Whatsapp via 06-83301389.