Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator assistent

Start People Inhouse Serv - Abbott Laboratories

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0050858

Voor Abbott Laboratories zijn wij op zoek naar een assistent operator of productiemedewerker. Wil jij je graag kunnen ontwikkelen en ben je leergierig? Ben jij fulltime beschikbaar en werk je graag in ploegendiensten? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden in deze zelfstandige functie bestaan onder andere uit het bewaken en controleren van het productieproces en de specificaties, ingrijpen en/of bijsturen, verzorgen van eerste lijn onderhoud en het schoonhouden van de apparatuur en de werkplek, volgens de geldende voorschriften. Er wordt veelal gewerkt met beeldscherm gestuurde systemen. Wanneer de situatie dit vraagt kun je ook op andere afdelingen worden ingezet. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Als ideale kandidaat:

  • Heb je aantoonbaar MBO+ werk en denkniveau;
  • Ben jij fulltime in 5-ploegendienst beschikbaar (werktijden 07.00-15.00, 15.00-23.00, 23.00-07.00)
  • Heb je werkervaring in de levensmiddelenindustrie of verpakkingsindustrie;
  • Kan jij goed samenwerken met anderen en communiceer je open en duidelijk met je collega’s;
  • Heb je aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit, besluitvaardigheid en ben je een teamspeler;
  • Beheers je om veiligheidsredenen de Nederlandse taal in woord en geschrift

Voldoe jij niet volledig aan alle eisen, maar heb je wel interesse om aan de slag te gaan bij Abbott? Neem gerust contact met ons op!

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 103.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg.
Abbott Nederland is een van de Top Employers van Nederland. Je vindt hierover meer informatie op www.top-employers.com

Werken bij Abbott Laboratories betekend een fijne informele werkplek en een schone werkomgeving. Je werkt samen met een grote groep collega's en in het bedrijfsrestaurant kom je ook je collega's tegen van de overige afdelingen. Eenmaal aan de slag bij Abbott blijven veel collega's lang werken. Ook voor jou bestaat er de mogelijkheid om voor langere tijd je aan Abbott te verbinden

De locatie van Abbott Laboratories is onder andere goed te bereiken vanuit Apeldoorn, Deventer, Raalte, Meppel

Wij bieden je een fulltime baan als assistent operator bij Abbott in Zwolle. Je krijgt ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot operator. Wie weet mag jij starten met de BBL opleiding voor operator. Deze opleiding wordt inhouse aangeboden door Abbott.

  • Je ontvangt eerst een tijdelijk contract via Start People met de mogelijkheid om op contract te komen bij Abbott wanneer jij minimaal MBO niveau 3 hebt afgerond;
  • Je ontvangt een salaris van €12,01, exclusief ploegentoeslag. Vanaf 18.00uur verdien je €17,05 per uur en in het weekend kan het oplopen tot €25,82 per uur!;
  • Je voor langere tijd fulltime aan de slag in een 5- ploegendienst (2 ochtend-, 2 middag-, 2 nachtdiensten en 4 dagen vrij);
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 6 kilometer (€0,19 per kilometer met een maximum van €11,40 per dag).

Daarnaast krijg jij tijdens je werkzaamheden de kans om ‘on the job’ opgeleid te worden. Op de werkvloer krijg jij verschillende modules aangeboden om uiteindelijk operator werkzaamheden uit te voeren.

We hopen dat je enthousiast bent geworden en deze vacature ziet als een kans op een mooie baan! Interesse? Bel dan gerust met Niek, Susan of Lisanne op 038-4279605 of solliciteer direct en wij nemen contact met je op.