Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator bij Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Hengelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0919000158

Ik wil Bolletje! Wie kent deze slogan niet? In verband met de uitbreiding van het aantal productielijnen zijn wij bij Bolletje in Almelo op zoek naar operators. In de functie van operator bij Bolletje ben je verantwoordelijk voor het inpakken van gereed product door het instellen en bedienen van verschillende (volautomatische) machines. Uiteraard dien je hierbij te voldoen aan alle gestelde eisen om de kwantiteit en kwaliteit te waarborgen.

Waar word je verantwoordelijk voor?

 • Aansturen en coördineren van de verpakkingswerkzaamheden;
 • Starten, proefdraaien en bedienen van de verpakkingscombinaties;
 • Inspectie van werkende lijnen;
 • Afstemmen met betrekking tot de aanvoer van te verpakken product en verpakkingsmaterialen;
 • Het nemen van monsters en het uitvoeren van kwaliteitscontroles;
 • Het inregelen van machines, bijvoorbeeld voor een productwissel;
 • Signaleren, lokaliseren en opheffen van eenvoudige operationele storingen;
 • Registratie van productiegegevens;
 • Schoonmaken van de machines en werkomgeving.

Bij Bolletje in Almelo staat hygiëne en veiligheid centraal. Het is belangrijk dat er gewerkt wordt volgens de HACCP reglementen, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Wat verwacht Bolletje van jou?

 • Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau; en werkervaring als Operator
 • Openheid, eerlijkheid, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Efficiënt, kwaliteitsgericht en flexibel kunnen werken;
 • Bereid om fulltime en in drieploegendienst te werken;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een harde eis i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een oer Twents bedrijf waar, over twee locaties (Almelo en Heerde) verdeeld, circa 450 mensen werkzaam zijn.

Bolletje is een innovatieve Nederlandse A-merk fabrikant van bakkerijproducten. Bolletje is marktleider op het gebied van ontbijt- en lunchproducten en heeft daarnaast ook een belangrijke positie op de markt van tussendoortjes en seizoensproducten.

In Almelo worden, in een geautomatiseerde productieomgeving onder andere beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten geproduceerd.
De cultuur binnen Bolletje kenmerkt zich als informeel en no-nonsense. Maar misschien wel het belangrijkste, bij Bolletje krijg jij de kans om je te ontwikkelen en jouw talenten verder te ontplooiien.

Start People is als inhouse HR-dienstverlener gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in zowel Almelo als Heerde.

Een uitdagende fulltime functie voor onbepaalde tijd als operator in een plezierige en informele werksfeer!

Als operator werk je in een drieploegendienst (7:00 tot 15:00 uur, 15:00 tot 23:00 uur en 23:00 tot 07:00 uur). Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van jouw werkervaring tussen € 2100,- en € 2500,- bruto per maand, inclusief de gemiddelde toeslag voor het werken in 3 ploegendienst van 20%. Daarnaast ontvang je bij een minimale reisafstand van 10 km een reiskostenvergoeding van € 0,12 per km met een maximum van € 6,- per dag.

Bij Bolletje zijn veel doorgroeimogelijkheden. Er wordt gewerkt met een uitgebreid beoordelingssysteem, zodat jij snel weet waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden binnen Bolletje zijn. Je bent in eerste instantie werkzaam op uitzendbasis. Vanaf het moment dat je zelfstandig als operator functioneert maak je aanspraak op een contract voor bepaalde tijd en een salarisverhoging volgens de CAO Zoetwaren.

Op het moment dat Bolletje jou wenst over te nemen op een Bolletje contract, werken wij daar graag aan mee. Gemiddeld wordt er iedere maand een operator overgenomen, waarbij een vaste aanstelling bij Bolletje tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij enthousiast, voldoe jij aan de gestelde eisen en wil jij onderdeel zijn van dit prachtige bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteren’ button.