4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator bij Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0919000158

De producten van Bolletje, de supermarkten liggen er vol mee. Van beschuiten tot kruidnoten en van roggebrood tot knäckebröd. Maar voorafgaand aan de verkoop van deze producten, zit een heel productieproces verbonden. Zo begint het proces met het maken van deeg en eindigt dit proces met het inpakken van gereed product. Hiertussen hebben wij met vele schakels te maken. Als operator krijg jij een belangrijke rol binnen deze schakels. Je word onder ander verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de verpakkingswerkzaamheden, inspectie van de werkende lijnen, afstemmen met betrekking tot aanvoer van te verpakken product en verpakkingsmaterialen, registratie van productiegegevens, het inregelen van machines (bijvoorbeeld voor een productwissel) en het schoonmaken van machines en werkomgeving. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het starten, proefdraaien en bedienen van de verpakkingscombinaties en het signaleren, lokaliseren en opheffen van eenvoudige operationele storingen.

  • Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau.
  • Jij bent bereid om fulltime en in een drieploegendienst te werken.
  • Jij hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Openheid, eerlijkheid, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen.
  • Efficiënt, kwaliteitsgericht en flexibel kunnen werken.
  • Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een harde eis i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.

Wie kent Bolletje nou niet? Het is de bekende fabriek die de supermarkten binnen heel Nederland voorziet van onder andere onze heerlijke beschuiten, knäckebröd, pepsels en kruidnoten. Achter deze productie schuilen zo’n 450 mensen, verdeeld over onze locaties in Almelo en Heerde.

Binnen onze organisatie heerst een informele en no-nonsens cultuur. Hierbij is er volop ruimte voor ontwikkeling, want dat is wat wij belangrijk vinden: De kans om jou op vele verschillende vlakken te kunnen ontwikkelen.

Start People wordt in eerste instantie jouw werkgever. Wij bieden als HR-dienstverlener vele voordelen. Wij zitten met ons kantoor namelijk inhouse, wat betekent dat jij te allen tijde gewoon bij ons binnen kunt komen lopen en waar altijd een vast contactpersoon voor jou klaar zit om jou te woord te staan. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook altijd telefonisch en via onze portal bereikbaar. Tevens bieden wij vele opleidingsmogelijkheden, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Wij bieden jou een fulltime functie als operator, waarbij jij terecht komt in een zeer gezellige en informele werksfeer. Als operator wordt er gewerkt in een 3 ploegendienst die er als volgt uitzien:

  • Ochtenddienst: 7:00 – 15:00 uur.
  • Late dienst: 15:00 – 23:00 uur.
  • Nachtdienst: 23:00 – 7:00 uur.

Het salaris dat jij hierbij ontvangt hangt af van jouw werkervaring, maar zal komen te liggen tussen de €2100,- en €2500,- bruto per maand (inclusief de ploegentoeslag van 20%). Daarnaast komt hier, bij een minimale reisafstand van 10 km, een reiskostenvergoeding van €0,12 per km bij op. Hierbij geldt een maximum van €6,- per dag.

Wanneer jij zelfstandig als operator functioneert, maak jij aanspraak op een contract voor bepaalde tijd met een daarbij horende salarisverhoging volgens de CAO Zoetwaren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid overgenomen te worden door Bolletje, waarbij een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoort.
Omdat wij de ontwikkeling van onze werknemers erg belangrijk vinden, bieden wij vele opleidingsmogelijkheden aan. Hierbij zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe jij aan de gestelde eisen? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Grote kans dat wij jou dan uitnodigen voor een intakegesprek!