Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator bij Toray (voorheen TenCate)

Start People Nijverdal

Standplaats
Nijverdal
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0003593

Je gaat laminaatpakketten aan de hand van tekeningen en werkinstructies produceren. Je werkt met een buddy binnen een team van tien personen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, meten, zagen en controleren van laminaten voordat ze naar de persafdeling gaan.

Je beschikt over de volgende kenmerken: - Minimaal HAVO / MBO niveau 4 werk- en denkniveau - Enige relevante ervaring als operator is een pré maar niet noodzakelijk - Technisch inzicht (in staat om tekeningen te lezen) - Nauwkeurig en kwaliteitsbewust - Zelfstandig en teamspeler - Bereidheid om in 3-ploegen te werken.

Een internationaal toonaangevende organisatie die textieltechnologie combineert met gerelateerde chemische processen bij de ontwikkeling en productie van functionele materialen met ongeveer 800 medewerkers in Nederland welke gevestigd is in de omgeving van Nijverdal. De organisatie produceert geavanceerde composietmaterialen die worden toegepast in onder meer de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Een fulltime functie voor langere tijd binnen een internationale onderneming met goede werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Het is vast werk met een uurloon van €13,44 en stijgt na 26 gewerkte weken naar €13,70 bruto per uur exclusief 19,5% ploegentoeslag. Daarbij biedt Toray de mogelijkheid om te bootcampen tijdens werktijd! Hoe leuk is dat! Je bent volwaardig Toray medewerker waarbij je mee gaat op teamuitjes, borrels en etentjes.
Interesse? Reageer dan nu via de solliciteer button. Voor vragen mag je bellen naar 0548-612673.