Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator Boterproductie

Start People Inhouse Services - Zuivel den Bosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0044112

Als operator boterproductie ben je werkzaam in een team van operators in de botermakerij en klein verpakking afdeling. Je rapporteert aan de ploegleider productie. Jij voelt je verantwoordelijk voor de controle van de boter- en verpakkingen machine. Dit houdt in dat je de machine gaat opstarten, reinigen en stilleggen in geval van storingen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat er wordt voldaan aan de gestelde normen op gebied van veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

Dit alles betekend dat je een onmisbare schakel bent in het productieproces. Van gras tot glas, jij zorgt dat de zuivel die FrieslandCampina verwerkt in uitstekende staat richting de winkels gaat.

Jij kenmerkt jezelf als eerlijk, flexibel en loyaal.
Je werkt graag in teamverband en laat ook zelfstandig de machines draaien.

Om succesvol te zijn in deze positie heb jij:

  • Mbo 3/4 werk-denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je bereid om (vooral) in de weekenden te werken;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een (levensmiddelen)productieomgeving;
  • En kennis van kwaliteitssystemen, MS Office en SAP (een pre).

FrieslandCampina wordt je opdrachtgever, en wij als Start People zijnde worden jouw werkgever. Graag vertellen wij kort over beide:

FrieslandCampina
Het doel van FrieslandCampina is ‘nourishing by nature’. Met dit doel streven zij naar betere voeding voor de wereld en goede inkomsten voor de boeren. Nu en ook in de toekomst. Melk staat centraal bij alles wat we doen, maar FrieslandCampina is meer dan alleen kaas en yoghurt. Ze produceren ook voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals baby’s of volwassenen met speciale behoeften.

Als medewerker bij FrieslandCampina Den Bosch kan jij hieraan bijdragen. Al het boter en melkvetspecialiteiten wordt in drie FrieslandCampina-fabrieken geproduceerd. Den Bosch richt zich vooral op het ontromen van melk en het verpakken van boter.

Start People
Start People is onderdeel van USG People. Wij bieden allerlei vormen van flexibele arbeid. Ons motto is ‘werk creëert waarde voor iedereen’. Het is onze drijfveer om mensen op een persoonlijke manier en met oprechte interesse een mooie plek op de arbeidsmarkt te bieden. Start People wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier of in welk verband hij of zij dan ook invulling geeft aan werk.

Werken bij FrieslandCampina Den Bosch (omgeving: Tilburg, Oss, Gorinchem) is werken bij een inspirerende en betrouwbare organisatie. Geen dag is hetzelfde. Naast dat er hard wordt gewerkt gaan collega’s op afdeling goed met elkaar om en wordt er veel gelachen.

Je hebt nu gelezen wat wij van jou vragen. Je bent vast benieuwd wat FrieslandCampina en StartPeople jouw te bieden hebben:

Contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren gaan wij graag een lange samenwerking aan!
Aantal uur: in overleg, parttimefunctie (24 uur);
Werkdagen: (vooral) in het weekend, en af en toe doordeweeks;
Ploegentoeslag: ja (ma t/m vrij tussen 17:00-24:00 uur 34,2%, ma t/m vrij tussen 24:00-06:00uur 37% en op zaterdag/zondag tussen 17;00-24:00 uur 100%;
Salaris: afhankelijk van ervaring en achtergrond, vanaf 13,94 bruto per uur;
Reiskostenvergoeding: €0,19 per km. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Met een maximum van €11,40 per dag;
Opleiding: Mocht je nog geen operator ervaring hebben biedt FrieslandCampina je een interne training aan. Daarnaast krijg je via StartPeople toegang tot een online platform met keuze uit meer dan 100 trainingen.

Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan direct en laat in de motivatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan.

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.