Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator Cleanroom

Start People Sittard

Standplaats
Geleen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0069692

Lijkt het jou wat om voor een van de grootste spelers van farmaceutische producten in Nederland te werken? Wil jij werken in een schone steriele omgeving? Dan is deze functie iets voor jou!

De werkzaamheden binnen dit bedrijf starten om 7:00 of 15:00 met een heerlijke bak koffie. De werkzaamheden van de dag worden besproken waarna jij aan de slag gaat op jouw werkplek. De werkzaamheden hebben betrekking op het draaiende houden van de afvullijn. Omdat je werkt met medische hulpmiddelen dient de ruimte zo steriel mogelijk te zijn. Hierdoor zullen er af en toe ook schoonmaakwerkzaamheden aan gekoppeld worden. Je gaat als het ware een functie vervullen als allround operator.

Je detecteert storingen aan de lijn en probeert deze op te lossen die gepaard gaan met het uitvoeren van procescontroles. Als jij goed het overzicht kan bewaren komt dat goed van pas op deze functie! Je rapporteert enige afwijkingen aan de Senior Operator.

  • Je hebt enige vorm van technisch inzicht;
  • Je kunt goed overweg met computers en machinebesturingssystemen;
  • Je beschikt over een GMP-certificaat (de toets wordt voordat je in dienst gaat aangeboden);

Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit en iemand die niet stil kan zitten. Dit gaat gepaard met een flexibele instellingen waardoor je overal een handje zou kunnen helpen indien nodig. Je komt te werken in een leuk en hecht team waarbij een lolletje op de werkvloer erg belangrijk is!

Het bedrijf is uniek in Nederland op het gebied van farmaceutische productontwikkeling. Ze zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en zijn voorloper op het gebied van productontwikkeling, de productie en verkoop van farmaceutische producten! Het bedrijf produceert van sprays tot aan crémes. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in het verlenen van diensten aan derden waarbij ze studies en kwaliteitscontroles voorzien aan levensmiddelen.

Het bedrijf is centraal gelegen in Zuid-Limburg in Geleen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg vanuit Maastricht, Roermond, Sittard & Heerlen. Het station van Geleen ligt op loopafstand.

  • Een salaris van €2150,- exclusief ploegentoeslag;
  • 10% ploegentoeslag iedere dag;
  • Uitzicht op een fulltime functie in vast dienstverband;
  • Mogelijkheden op interne cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan direct want het bedrijf is met spoed opzoek naar nieuw personeel! Wie weet start jij binnen een week op deze functie!