4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator dagdienst

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0005653

Als operator voor deze opdrachtgever houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • het zelfstandig produceren op de verschillende vullijnen.
  • het ombouwen van de vullijnen, zowel voor producten als verpakkingen.
  • het verhelpen van storingen en verrichten van (klein) onderhoud.

Om als operator aan de slag te gaan dien je zelfstandig te kunnen werken, aantoonbaar inzicht te hebben in de techniek, je kunt goed samenwerken, je hebt kennis van computergestuurde machines. Je beschikt bij voorkeur over een Vapro-opleiding en hebt minimaal 3 jaar ervaring als operator, het afvullen van vloeistoffen is voor jou ook herkenbaar. Tot slot ben je bereid tot het volgen van cursussen.

Persoonskenmerken die passen bij de functie van operator:

  • analytisch en in staat om logisch te denken.
  • kan uitstekend onder druk werken zonder het overzicht te verliezen.
  • accuraat.
  • resultaatgericht.
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • neemt verantwoording.

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen. Ze werken in een klein team van operators in de productie en heftruckchauffeurs in het magazijn en daarnaast werkt het kantoorpersoneel ook op dezelfde locatie. Ze zijn gevestigd in Enschede en goed met de auto, fiets of scooter te bereiken. Het bedrijf is heel informeel en er zijn korte lijntjes.

Een fulltime functie in dagdienst in de productie voor de langere tijd. Je werkt op diverse lijnen dus deze functie bied ook afwisseling. Je start op uitzendbasis via Start People en er bestaat zeker een kans om in de toekomst een contract te krijgen direct bij de opdrachtgever. Het salaris is marktconform.