Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator Drukkerij

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0025345

Ken jij de grafische wereld van A tot Z en ben jij een liefhebber van techniek? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als operator drukkerij zorg jij er samen met jou collega operators voor dat het prodcutieproces vlekkeloos verloopt. Jij zorgt ervoor dat de drukpersen worden ingericht, de inkt klaarstaat en de inktpompen zijn aangesloten Ook het ophangen. afhangen en palletiseren van de rollen folie behoren tot jou taken. Daarnaast bewaak jij het drukproces en controleer je op positie, kleuren en kwaliteit. Het schoonmaken en schoonhouden van de drukpers behoort ook tot jou taken.

jouw interesse gewekt en wil je heel graag weten bij welke organisatie je mag solliciteren? Neem contact op met Start People Enschede via 053-4814600 en je mag direct vragen naar Martina of Linda

Makkelijk en snel solliciteren? Dat kan via onze website, maar je mag ons ook direct een app sturen op 06 249 20 758 om je interesse kenbaar te maken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  • Bij voorkeur ervaring in een operator functie en daarnaast ervaring binnen de grafische wereld
  • MBO- werk en denk niveau
  • Fulltime beschikbaar in 2 ploegen
  • Ervaring in de kunststof is een pré

Deze fabrikant in plastic zorgt voor het gehele productieproces van a tot z. Ze maken plastic folies voor bijvoorbeeld ramen maar ook voor decoratie voor kasten. Deze plastic folies zorgen voor privacy van mensen en voor een mooie uitstraling in ruimtes. Deze organisatie staat bekend dat zij veel met productontwikkeling bezig zijn en een stap verder zijn op de concurrerende partijen. Het assortiment wat terug te vinden is in winkels als de Blokker, Hema en Xenos etc. is enorm breed en staat bekend om de beste in de markt. Er werken enthousiaste operators die allen hard werken maar waar ook tijd is voor een lolletje. Een fijne werksfeer waar er naast productontwikkeling ook veel wordt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

  • Een fulltime functie als operator in 2 ploegen
  • Het basissalaris ligt tussen 2100-2400 op basis van ervaring
  • Een ploegentoeslag van 10%
  • Naast het aantrekkelijke salarispakket kom je te werkem in een gezellig team waar werkplezier voorop staat!

Je begint als operator met een tijdelijke aanstelling via Start People Enschede, met na verloop een grote kans op een directe aanstelling en zelfs een vast contract. Kortom, je krijgt een unieke kans bij een prachtig bedrijf. Wil je snel solliciteren? Druk dan op de button of maak je interesse kenbaar via een WhatsApp-berichtje naar 06-24920758. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!