Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator gezocht bij Zwanenberg

Start People Inhouse Serv - Van der Laan Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005012

Wie kent de zin niet, ‘Liever Kips leverworst, dan gewone leverworst’. In Almelo bij de productielocatie van Zwanenberg worden o.a. de leverworsten van Kips gemaakt. En jij kan daaraan bijdragen. Voor de functie operator bij Zwanenberg in Almelo zoeken wij kandidaten die hier een uitdaging in zien. Wil jij graag werken in de 2-ploegen dienst? Dan is dit een kans die je niet mag laten schieten!

Voor de inpakafdeling en deegbereiding zoeken wij operators met ervaring in de voedingsproductie. Ervaring als operator is een pré. Doorgroeien behoort zeker tot de mogelijkheid, afhankelijk van jouw eigen capaciteiten.

Als operator bij Zwanenberg in Almelo houdt jij je bezig met diverse werkzaamheden zoals inpakken, tellen, etiketteren, afwegen, stapelen en nog veel meer. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en los je kleine storingen op. Er zijn verschillende afdelingen en dit maakt het werk zo leuk. Er is veel afwisseling en je bent nooit uitgeleerd Daarnaast zorg jij er voor dat de kwaliteit van de producten goed is en dat de afdeling ten alle tijden schoon is.

Je werkt in deze functie samen met collega operators en met je team wil jij er voor zorgen dat alle producten zo goed mogelijk tijdig worden ingepakt!
Verder vind je het belangrijk om te werken volgens de HACCP richtlijnen!

Wij vragen:

 • Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau.
 • Je bent beschikbaar in een 2- of 3 ploegendienst
 • Fulltime beschikbaar voor een langere tijd
 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen en de werkplekken bij Zwanenberg in Almelo te leren kennen.
 • In verband met veiligheidsvoorschriften is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste.
 • Open- en eerlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Van der Laan Almelo is een onderdeel van Zwanenberg Food Group.

Zwanenberg Food Group kent een breed assortiment. Voorbeelden zijn Luncheon meat en halalproducten, deze worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd, onder andere in het Midden-Oosten en Afrika. Zwanenberg heeft eigen productielocaties in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten.

Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli.

Van der Laan is een productielocatie waar zij twee grote afdelingen hebben, Fresh en Ambient. Bij de afdeling Fresh maken ze bijvoorbeeld Kips leverworsten. Bij Ambient zou dit een blikje Smac kunnen zijn van Unox. Als productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo zorg jij ervoor dat dit bij de consument terecht komt. Het product wordt bij Van der Laan zelf gemaakt en verpakt, het vlees wordt aangeleverd en zal verder verwerkt worden tot leverworst, kipspiesje of ingeblikte ham.

 • Wij bieden je een baan bij een mooi bedrijf in Almelo met doorgroeimogelijkheden en vast werk. Dit kan leiden tot overname bij het bedrijf met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een plezierige en informele werksfeer.
 • Je kan werken in de 2-ploegendienst of alleen in de vroege of late dienst.
 • Reiskostenregeling: wanneer jij meer dan 10 kilometer vanaf de productielocatie woont, ontvang jij een reiskostenvergoeding. Dit is een vastgestelde reiskostenvergoeding met een maximum van €7,50 per dag. Het bedrijf is goed te bereiken met de auto vanuit bijvoorbeeld Hengelo of Enschede en zo’n 46 kilometer van Deventer.
 • Het salaris is €11,88 bruto per uur. Het salaris is exclusief een ploegentoeslag van 31,5% die vanaf 18:00 uur wordt toegepast.
 • Verder beschikt Start People over een opleidingsbudget en bieden wij je graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij nog meer?
Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof.
Daarnaast biedt Start People de mogelijkheid om online trainingen te volgen via GoodHabitz.

Solliciteren kan via onderstaande ‘solliciteren’ button.

Voor meer informatie kan je bellen naar 0546 - 874 101 of mailen naar vanderlaan@startpeople.nl. We staan je graag te woord!