Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator Grootverpakking

Start People Inhouse Services - Zuivel Steenderen

Standplaats
Steenderen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0048836

Ben jij een operator die afwisseling zoekt in zijn dagelijkse werkzaamheden? En ben jij Fulltime beschikbaar? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar opzoek zijn! Voor FrieslandCampina in Steenderen (tussen Arnhem en Zutphen) zoeken wij een Operator voor de Grootverpakking en het Kaaspakhuis.

In Steenderen geloven we in multi inzetbare medewerkers, daarom word jij opgeleid voor alle vaardigheden binnen de grootverpakking met als hoofd taak de operatorwerkzaamheden. Hierna word je ook opgeleid op de andere diensten binnen de Grootverpakking en op het Kaaspakhuis.

Wij zijn op zoek naar een operator die ervaring heeft in het vak, maar op zoek is naar meer uitdaging en afwisseling. Als Operator ben je dagelijks bezig met het controleren van de werkzaamheden. Jij houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een optimaal productieproces. Ook kun je na een korte introductie periode de behandelingsinstallaties bedienen, transporteren, plastificeren en kazen etiketteren. Storingen weet jij inzichtelijk en inhoudelijk te benoemen aan de technische dienst.

Als je bovenstaande werkzaamheden onder de knie hebt, zal je ook een rol spelen op de expeditie en in het Kaaspakhuis. Hier zal jij de werkzaamheden uitvoeren met behulp van de heftruck, houd jij je bezig met het lezen en verwerken van vrachtbrieven en houd je nauw contact met de verpakkingsoperators en vrachtwagenchauffeurs.

Bij de afdeling Grootverpakking in Steenderen werken de operators volgens een twee ploegensysteem. Dit betekent dat jij ’s ochtends of ‘s middags werkt, van maandag tot en met vrijdag. Mocht je later op het Kaaspakhuis ingezet worden, dan kun je ook in de nacht of in het weekend werken.

Deze functie wordt uitgezet op basis van een tijdelijk contract, met het oog op de toekomst. Bij goed/uitstekend functioneren zit een verlenging er zeker in! Het team waarin je komt te werken is hecht. Er wordt in de pauze een praatje gemaakt en ook op de werkvloer heerst een ontspannen sfeer.

De medewerker wie wij zoeken is Fulltime, oftewel 36 uur per week op flexibele basis beschikbaar en is bereid om op onregelmatige tijden en zo nu en dan in het weekend te werken.

Naast dat je flexibel, leergierig en zelfstandig bent, zijn wij op zoek naar de volgende vaardigheden:

  • MBO 3+ werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring als operator en/of aantoonbaar technisch vaardig;
  • Een heftruckcertificaat is een pré;
  • Toegewijd aan kwaliteit, veiligheid en communicatie;
  • Teamgericht en zelfgestuurd;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

In Steenderen hechten wij veel waarde aan eerlijke, duidelijke en heldere communicatie. En werknemersvaardigheden zoals op tijd aanwezig zijn, hygiëne eisen (HACCP) en oprechte interesse en inzet staan hoog in het vaandel. Uiteraard mag je dit ook van StartPeople en FrieslandCampina verwachten.

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Steenderen is één van de kaaslocaties van FrieslandCampina. Diverse merken kaas (denk aan Milner, Frico) worden hier dagelijks geproduceerd en verwerkt.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Steenderen.

Werken bij FrieslandCampina is werken bij een inspirerende en betrouwbare organisatie, die zorgt voor een goede en veilige werk omgeving. Geen dag is hetzelfde.

Daarnaast bieden wij jou:
Contract: een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om bij goed functioneren een langdurige samenwerking aan te gaan;
Aantal uur: 36 uur per week (Fulltime), uren in overleg;
Werktijden: 06.00 tot 14.30 en van 14.30 tot 23.00 uur;
Werkdagen: maandag t/m vrijdag en zo nu en dan op zaterdag (in overleg);
Salaris: Vanaf €13,94 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag, gebaseerd op je kennis en ervaring;
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden;
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw baan? Klik dan snel op solliciteren!

Uiteraard is deze vacature vacant voor zowel mannen als vrouwen.