Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator in moderne bottelarij

Start People Den Haag XL

Standplaats
Zoetermeer
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0003658

Als operator voer je, onder leiding van een teamleider, je werkzaamheden uit aan de bottellijn op fulltime basis. Je bent samen met een groot team verantwoordelijk voor het succesvol verlopen van zeven bottellijnen.

Vroeg in de ochtend neem je een snelle kop koffie, daarna kleed je je geheel volgens de hygiëne voorschriften om en start je met het zelfstandig voorbereiden van de bottellijn. Het kan namelijk zijn dat de flessen verschillen van grootte of soort materiaal waardoor de machines omgebouwd moeten worden. Hier heb je dan ook een neus en dus technisch inzicht voor (gekregen)! Gedurende de dag zorg je er voor dat de lijn zonder storingen goed blijft lopen. Als deze er wel zijn kun je deze snel en efficient oplossen, daar maak je een sport van! Je collega's leveren net als jij een stuk vakmanschap en staan garant voor kwalitatief hoogwaardige producten die overal ter wereld geleverd kunnen worden.

  • Minimaal afgeronde MBO 3 (richting food/VAPRO/operator is een pre);
  • Kennis van productie proces en/of dranken bereiding;
  • Werkervaring in de food industrie is een pre;
  • Affiniteit met het bereiden van dranken;
  • Kwaliteitssystemen zijn je niet onbekend.

Onze klant is een vooraanstaand dranken ontwikkel- en productiebedrijf en beschikt over één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde afvullijnen. Met de locatie in Zoetermeer, dicht bij Schiphol en de Rotterdamse haven bevinden zij zich midden in het logistieke centrum van Europa. Hiermee hebben ze een perfecte positie om hun klanten direct te beleveren vanaf hun docks of via hun distributiecentrum.

  • Een uitdagende baan binnen een vooruitstrevende speler in de drankenindustrie;
  • Een vaste baan met vaste uren;
  • Een dagfunctie met werktijden van 7.30u tot 16.00u. Je vindt het niet erg om af en toe verschoven diensten te draaien;
  • Marktconform salaris en reiskostenvergoeding;

Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door via deze vacature door je sollicitatiebrief met CV te uploaden!