Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator lasermachine

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0038618

Voor onze opdachtgever zijn wij op zoek naar een operator voor de (pons)lasermachine, fulltime. In deze functie zorg jij er voor dat het materiaal ingevoerd wordt en je de lasermachines bediend. Indien er een ander product moet worden gemaakt stel je de machine opnieuw in.
Na de bewerking (ponsen en laseren) haal je alleen of samen met collega's het eindproduct er uit en controleer je deze op kwaliteit aan de hand van een voorbeeld. De producten worden veelal in series van veschillende grootte gemaakt. Voor het bedienen van de machine hou je je aan de bedienings- en veiligheidsvoorschriften.
Verder;

  • zorg je zelf voor een nette / schone werkplek.
  • werk je binnen de milieuvoorschirften zoals deze zijn opgesteld.
  • meld je eventuele storing bij de afdelingschef en assisteert daar waar nodig bij de reparatie of het verhelpen van de storing.

Voor deze vacature zoeken wij iemand met;

  • Ervaring als laseroperator óf;
  • Een MBO+ werk- en denkniveau en enige ervaring in de metaalbranche of technische kennis en de bereidheid om het vak dan te leren
  • Iemand die zich houdt aan de veiligheidsaspecten. Denk aan het dragen van werkschoenen, bedrijfskleding, handschoenen en evt. een mondkapje.
  • De bereidheid om ook andere werkzaamheden te verrichten.

Een gave Achterhoekse onderneming die volop bezig is met innovatie. Je komt te werken bij een modern bedrijf waar de Achterhoekse cultuur nog heerst. Collega's zijn behulpzaam en je zult je er snel thuis voelen.

Je komt te werken bij een mooi en modern bedrijf in de omgeving van Varsseveld, Lichtenvoorde.
De machines waar je mee werkt zijn high-tech en je werkt in een leuk team. Het salaris is afhankelijk van je ervaring met een lasermachine.
Heb je nog geen ervaring als operator lasermachine maar heb je wel een technische achtergrond of opleiding in de richting van metaal? Reageer dan ook en krijg de gelegenheid om het vak te leren!
Na een positieve uitzendperiode is er een vaste baan in het verschiet.