Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator logistiek

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0028330

Voor onze opdrachtgever FrieslandCampina zijn wij op zoek naar iemand die leergierig is en graag intern opgeleid zou willen worden tot operator.

In een periode van ongeveer 3 tot 6 maanden zal je helemaal worden meegenomen in het proces om storingen op te lossen aan aan onze machines.
Je zal echt aan het begin starten. denk aan: folie snijden, opruimen. Langzamerhand krijg je steeds meer kijk op hoe de machines werken en zal je worden meegenomen in kleine storingen. Aan het einde van jouw opleidingstraject zal je ook de grotere storingen zelfstandig kunnen oplossen.

Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor zo'n 10 robots wanneer alle lijnen draaiende zijn. De machines zijn robotarmen die kazen verplaatsen en aanvoeren.

Naast het oplossen van storingen, ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en denk je proactief mee aan verbeteringen.

Voor deze functie zijn wij opzoek naar iemand die per direct of op korte termijn fulltime wil werken (36 uur) en de intentie heeft om voor langere tijd bij ons werkzaam te blijven.

Verder ben je stressbestendig en niet vies hard werken.
Pak je snel nieuwe dingen op en heb jij affiniteit met de productiewereld.

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Leerdam is een kaaspakhuis. Hier wordt kaas versneden en verpakt.
Binnen deze functie in de logistiek help je mee aan het aanleveren van de kaas op de juiste lijn.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd met werkdagen van maandag t/m vrijdag.
Wij werken met een 3 ploegenrooster (07:00-15:00 / 15:00-23:00 / 23:00-07:00 uur)
Het salaris bedraagt €12,97 bruto per uur. (hierbij verdien je uiteraard ook nog ploegentoeslag)
De reiskostenvergoeding is € 0,19 per kilometer met een max van € 11,40 per dag.

Deze vacature is voor zowel mannen als vrouwen bedoeld.

Interesse? Solliciteer dan middels de onderstaande sollicitatiebutton. Laat je cv achter + een motivatie waarom wij jou voor deze functie moeten aannemen!