Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator metaal

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0057118

Lijkt het jou leuk om binnen een groeiende organisatie mee te groeien én jezelf te ontwikkelen? Als leerling operator word je ingezet bij verschillende machines en ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het klaarzetten van de grondstoffen om de verschillende persen draaiende te houden. Daarnaast geef je de gereedschappen aan aan de operators om er op die manier voor te zorgen dat de omsteltijden zo kort mogelijk blijven. Als de producten uit de machines komen, zorg jij ervoor dat ze netjes verpakt worden en vervolgens op de juiste plek terecht komen in het magazijn.

Doordat je bij verschillende machines wordt ingezet, krijg je van alle onderdelen binnen het bedrijf wat mee. Dit zorgt ervoor dat je uiteindelijk breed inzetbaar bent. Bij geschiktheid volgt er een intern opleidingstraject tot breedpersoperator, dit is een traject van ongeveer 2 tot 3 jaar. Na het afronden van dit traject ben je in staat om zelfstandig de breedpers in te stellen en te bedienen, zodat de gewenste geperforeerde platen worden gemaakt.

Als operator zorg jij voor het instellen van de machine, het controleren van het programma aan de hand van de tekening en het nameten van het gereed product. Het is dus belangrijk dat je kunt werken aan de hand van werkorders en tekeningen. Als operator heb je een zelfstandige functie en probeer je kleine storingen zelf op te lossen. Je houd je daarnaast ook bezig met het continu verbeteren en optimaliseren van het proces.
Je werkt in 2 ploegen van 6:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 00:00. Op de vrijdag werk je van 6:00 tot 12:15 of 12:15 tot 18:30.

Voor deze functie is motivatie belangrijker dan ervaring. Een achtergrond in de metaal of kennis van metaal is een pré. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Je bent bereid om in een tweeploegenrooster te werken;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Een heftruckcertificaat is een pré;
  • Je bent op zoek naar een vaste baan.

Ben jij op zoek naar een vaste baan als operator bij een mooie organisatie in Veendam? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature!

Je komt te werken bij een toonaangevende producent in de metaalbranche. Het is een internationale organisatie met een internationale afzetmarkt. De organisatie is volop in beweging en is flink aan het groeien en ontwikkelen. Er heerst een nuchtere en gezellige werksfeer en collega’s staan altijd voor elkaar klaar om elkaar te helpen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het personeel. Dit maakt dat de meeste collega’s al lang in dienst zijn. Ze zijn dan ook op zoek naar iemand die zich voor de lange termijn wil verbinden aan de organisatie en wil meegroeien in de ontwikkeling.

Wij bieden een fulltime baan als operator bij een groeiende organisatie in Veendam. Het is een zelfstandige functie waarbij het belangrijk is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Bij goede prestaties behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden. Je begint de eerste weken in de dagdienst om vervolgens in 2 ploegen te werken. De ploegentoeslag bedraagt 13,3% en het salaris ligt tussen de € 2300 en € 2600 per maand.