Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator metalen

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0060036

Namens MCB in Valkenswaard zijn wij op zoek naar machine operators die van maandag t/m vrijdag aan de slag willen in ploegendienst. Heb jij affiniteit met de techniek en ben je op zoek naar vastigheid? En maak je daarbij ook graag kans op een vast contract voor onbepaalde tijd bij een fijne werkgever die al meer dan 80 jaar succesvol is binnen de technische sector? Dan is deze vacature misschien wel geschikt voor jou!

Wat ga je doen?

 • Je start je dag met een kopje koffie en krijgt een ploegenoverdracht van je collega's en teamleider;
 • Je ontvangt een vooropgestelde planning waarna jij zelfstandig aan de slag kunt gaan;
 • Je voert verschillende werkzaamheden uit zoals het afstellen van de machine, verwisselen van de materialen en het controleren van de kwaliteit;
 • Ook ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer;
 • Je zal op alle verschillende afdelingen ingewerkt worden waardoor je werk altijd variërend is;
 • Tenslotte, zorg je aan het einde van iedere dienst voor een goede ploegenoverdracht samen met je collega's.

Je bent een echte aanpakker die op zoek is naar een serieuze baan voor langere tijd. Enige ervaring in de logistiek of productie is een pré, maar wanneer jij kan aantonen technisch inzicht te hebben is er binnen het bedrijf veel mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen tot professionele operator! Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift en in het bezit bent van een rijbewijs B. Bij deze functie kun je kiezen om in 2- of 3-ploegen aan de slag te gaan. De diensten zijn altijd van maandag t/m vrijdag, zo ben je ieder weekend lekker vrij!

MCB is een groot internationaal bedrijf dat voornamelijk actief is als groothandel en Service Center in metalen. In het Steel Service Center worden allerlei soorten metalen bewerkt om aan de eisen van iedere klant te voldoen. Binnen het bedrijf hangt een fijne sfeer doordat MCB haar werknemers altijd op de 1ste plaats zet en ze graag voor lange tijd aan zich bindt. Zo bieden ze bijvoorbeeld veel ontwikkelingsmogelijkheden en heb jij als werknemer veel inspraak over belangrijke kwesties binnen het bedrijf. De hoofdlocatie in Valkenswaard is dichtgelegen aan de A2 en daardoor makkelijk bereikbaar vanuit verschillende steden en dorpen zoals bijvoorbeeld Eindhoven en Helmond. Vanuit Start People staan ook altijd 2 contactpersonen voor je klaar die jou gaan begeleiden en adviseren tijdens je startperiode.

 • Een goed salaris dat kan oplopen tot 2700 bruto per maand;
 • Vakantiedagen en vakantiegeld volgens CAO;
 • Reiskosten vanaf 10KM enkele reis;
 • Een intern opleidingstraject met veel mogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een fulltime baan met tijdelijk contract via Start People waarna je grote kans maakt op vast contract bij MCB!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct en dan nemen wij contact met je op!

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd even mailen naar: mcb@startpeople.nl