Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator parttime

Start People Inhouse Services - Zuivel Balkbrug

Standplaats
Balkbrug
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0062303

Heb jij (nog) geen ervaring als operator, maar zou je wel graag als operator aan de slag gaan? Of heb je al (enige) ervaring opgedaan als operator? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Voor FrieslandCampina in Balkbrug zoeken wij namelijk een (aankomend) operator voor in de flexpool.

In deze functie zijn de werkzaamheden afwisselend en is geen dag hetzelfde. Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het productieproces en ben je op diverse posities langs de lijn inzetbaar. Je zult opgeleid gaan worden bij de voorfabriek, kaasmakerij en diverse lijnen.

Onze toekomstige operator woont in de omgeving van Balkbrug, Zwolle, Meppel of Ommen.

Je hebt een proactieve werkhouding, een passie voor techniek en bij voorkeur werkervaring opgedaan in een productieomgeving, bijvoorbeeld als productiemedewerkers of als heftruckchauffeur. Daarnaast verwachten we het volgende van jou;

  • MBO werk - en denkniveau;
  • Flexibel inzetbaar en bereid om ochtend -, middag - en nachtdiensten te werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat (pré).

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken.

Op de productielocatie van FrieslandCampina in Balkbrug wordt kaas gemaakt. Balkbrug is één van de negen productielocaties in Nederland en verwerkt met 140 medewerkers jaarlijks meer dan 400 miljoen liter melk tot +/- 50.000 ton (Goudse) kaas.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Balkbrug.

  • Brutosalaris van € 13,94 per uur, exclusief eventuele ploegentoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van € 11,40 per dag;
  • Contract voor bepaalde tijd, met kans op verlenging;
  • Tijdelijk dienstverband in het 5 - ploegenrooster. Variërend van parttime tot fulltime.

Voldoe jij aan de criteria en help jij mee om de ambities van FrieslandCampina waar te maken? Solliciteer dan snel!

Deze vacature staat open voor zowel mannen als vrouwen.