Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator productie

Start People Inhouse Services - Codi

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0006680

Codi is al ruim 35 jaar producent van vochtige doekjes. . Het zijn onder andere doekjes voor persoonlijke verzorging, hygiëne. De winkels waarvoor geproduceerd wordt, leveren bekende A-merken en daarom is het van belang dat de schappen goed gevulden worden. Wij zijn op zoek naar een operator die het team wil komen versterken. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de productie van deze doekjes.

Jij maakt de klant tevreden door:

 • het correct bedienen van machine waardoor er doekjes geprocudeerd worden van goede kwaliteit en kwantiteit.
 • het voorbereiden van de productiewerkzaamheden;
 • het verrichten van complexe ombouwingen aan machines, w.o. instellen van vouw- en/of verpakkingsunit;
 • mee te denken over onze processen en met verbeteringen te komen
 • onze productielocatie netjes en schoon te houden.

Je bent actief bezig en werkt in een 2/3- ploegendienst. Je ziet snel hoe alles werkt en denkt mee om het werkproces te verbeteren. Bovendien sta je altijd klaar om collega’s te helpen en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren. Je hebt kennis van logistieke en productieprocessen. Je beschik over eigen vervoer. Zodra jij steeds beter wordt in je werk, is er de kans dat je kunt doorgroeien binnen Codi.

Wanneer jij interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan zullen wij jou uitnodigen voor een rondleiding die langs de verschillende afdelingen gaat. Wij zullen in een gesprek ook je werkervaring doornemen en samen bepalen welke functie het beste bij jou past.

Codi International BV is ruim 35 jaar toonaangevend Europees producent van wet wipes. Zij mogen internationale A-merken en bekende winkelformules tot de opdrachtgevers rekenen. Voor deze opdrachtgevers produceren ze wet wipes voor uiteenlopende segmenten, zoals Personal Care, Personal Hygiene, Baby Care, Kids Care, Cleaning en Laundry Care. Codi beschikt over een zeer moderne productiefaciliteit en eigen laboratorium in Veenendaal, centraal gelegen in Nederland.

Naast een prettige werkomgeving met leuke collega’s en waar geen dag hetzelfde is, bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan:

 • een bruto uurloon van minimaal €10,16 per uur bij 18 jaar of ouder afhankelijk van kennis en ervaring (dit is exclusief toeslagen voor onregelmatige diensten).
 • Reiskosten vergoeding, afhankelijk van jouw reisafstand
 • mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.
 • werkschoenen;
 • Een tijdelijk contract die bij goed functioneren over kan gaan naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het betreft een fulltime functie. Er wordt wel wekelijks een weekplanning gestuurd waardoor het aantal diensten kan afwijken

Twijfel niet, solliciteer direct en wij hopen je snel te zien op de rondleiding