Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator Productie

Start People Inhouse Services - Leerdam

Standplaats
Hardinxveld-Giessendam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0050333

De service operator is net even iets meer dan de gemiddelde productiemedewerker. Hij of zij heeft dat beetje extra energie en ambitie om alles goed te laten verlopen tijdens het productieproces. Je dag begint met een samenkomst van je ploeg waarbij alles wordt besproken dat tijdens jullie dienst gedaan moet worden. De mensen worden verdeeld over de verschillende werkplekken en samen met het team werk je duizenden kilo's nootjes, chips of andere snacks weg in de bijbehorende verpakkingen. De service operator bestaat in verschillende versies. Zo kun je de eigenschap hebben dat je alles graag netjes en schoon wilt houden, dan kan de schoonmaakafdeling op jouw lijf geschreven zijn. Hier worden alle machines en machineonderdelen tot op de vierkante centimeter schoongemaakt. Ben je bekend met het rijden op een reachtruck? Dan kun je in de mengerij helemaal je ei kwijt. Aan- en afvoer van producten, mengen van notensoorten, gereed product klaarzetten voor vervoer naar de klant dat zijn de taken waar je je helemaal in kunt uitleven. Een service operator voor de afdeling Cups is ook weer een apart verhaal. Je kent die kleine, plastic bakjes met noten wel die je in de supermarkten ziet staan. Het grootste deel dat je daar ziet, komt bij Intersnack vandaan. Een enorme productielijn verwerkt ongeveer 100 cups per minuut, dan snap je dat daar heel wat werk in zit. Onderhoud, schoonmaak, de aanvoer van.

 • mbo werk/denkniveau;
 • Fulltime beschikbaar in 3 ploegendiensten;
 • Leergierig;
 • Flexibel
 • Ervaring in de productie;
 • Woont in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam, Rotterdam en Dordrecht.

Intersnack is onderdeel van de wereldwijde Intersnack Group en is daarmee één van de marktleiders in het verwerken van zoute en zoete snacks. Ze leveren niet alleen kant en klare producten voor grote merken en supermarkten, maar beschikken ook over de mogelijkheid om diverse specifieke bestellingen zelf te mengen en te verpakken. Dit maakt Intersnack een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar kwaliteit altijd een belangrijke factor is. Intersnack werkt in ploegendiensten.
De 3 ploegen werken in het volgende rooster:
Nacht: 23:00-07: 00/Dag: 07:00 tot 15:00/Avond: 15:00 tot 23:00
Je kunt als medewerker eens per maand flink inslaan tijdens de verkoop van restpartijen. Voor een schijntje kun je de rest van de maand iedere avond tijdens het Netflixen lekker genieten van nootjes, nootjes, en jawel je raadt het al: nog meer nootjes!

 • Salaris van €10,97 per uur. Met 19,5% ploegentoeslag komt dat neer op €12,38;
 • Salaris van €11,97 per uur bij aantoonbare ervaring in de foodproductie van minimaal 26 weken. Met 19,5% ploegentoeslag komt dat neer op €13,57;
 • Tijdelijk contract, maar werk voor langere tijd en bij goed functioneren de mogelijkheid om overgenomen te worden door Intersnack met eventueel contract voor onbepaalde tijd.;
 • Bij goed functioneren en gebleken geschiktheid de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Operator;
 • Gezellige collega's en goede werksfeer.