Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator puntlasser

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0059391

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als puntlasser? Bij Brink Climate Systems in Staphorst zijn wij opzoek naar puntlassers voor de dagdienst.

Brink Climate Systems is opzoek naar iemand die in de dagdienst als puntlasser kan werken. De werkzaamheden die jij uitgaat voeren is het puntlassen van de stalen platen. Het doel van het puntlassen is dat je 2 stalen platen met elkaar verbindt. Je schuift deze platen tussen de elektroden. Nadat je dit hebt gedaan druk je op een voetschakelaar, deze zorgt ervoor dat beide elektroden onder druk op elkaar geperst wordt. Vervolgens ontstaat er een smeltbadje waardoor beide materialen aan elkaar gehecht worden.

Door gebruik te maken van deze techniek zorg jij ervoor dat er in korte tijd volledige behuizing van de klimaat systemen in elkaar worden gezet. Tijdens de werkzaamheden draag jij een veiligheidsbril.

Je komt te werken in de dagdienst voor 40 uur in de week. De tijden zijn van 07:00 tot 16:00.

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan snel!

Wij zijn opzoek naar gemotiveerde personen die ervaring hebben met puntlassen. Daarnaast ben jij fulltime beschikbaar in de dagdienst. Zie jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je beschikt over eigen vervoer of je woont in de omgeving van Staphorst;
  • Je hebt ervaring in de techniek.

Brink Climate Systems te Staphorst is een vooraanstaand productiebedrijf. Ze streven er naar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren en bedrijfspanden te creëren. Brink Climate Systems biedt oplossingen op het gebied van ventilatie, koeling en warmwaterbereiding. Het is een moderne organisatie die samen met zijn medewerkers constant streeft naar verbetering. Bij Brink Climate Systems in Staphorst werken er ca. 200 medewerkers aan oplossingen voor excellente lucht en een comfortabele binnenklimaat.

Brink Climate Systems is gevestigd direct naast de A28 met eigen vervoer is het bedrijf gemakkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Meppel, Emmeloord, Kampen en Steenwijk..

Als jij komt te werken bij Brink Climate Systems in Staphorst dan krijg je eerst een contract voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren kan dit contract worden omgezet in een vast contract.

Verder bieden wij je het volgende aan:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2275 en €2766, o.b.v. 40 uur per week;
  • 5% ADV toeslag, bovenop je bruto uur salaris;
  • Reiskosten vergoeding van maximaal €6,45 per dag, afhankelijk van de gereden kilometers;
  • 8,33% vakantiegeld en zomervergoeding.