Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator Recticel

Start People Inhouse Services - Recticel BV

Standplaats
Wageningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
4061000006

Als operator bij Recticel ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het productieproces samen met je collega's. Je controleert de machines en je monitort de voortgang. Je gaat aan de afdelingen Converting of Assembly waar de blokken schuim en halffabrikanten worden verwerkt tot het eindproduct. Je kan goed zelfstandig werken en je rapporteert afwijkingen en storingen met de voorman.

  • Je bent zelfstandig;
  • Je hebt al ervaringen met het werken met machines;
  • Je bent een teamspeler maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Recticel B.V. ontwikkelt, produceert, bewerkt en verkoopt polyurethaanschuim. Het schuim wordt verwerkt tot matraskernen en complete matrassen. Daarnaast zijn er klanten in binnen- en buitenland die schuimblokken afnemen. Een groot deel van de halffabricaten en eindproducten wordt geleverd aan andere Recticel vestigingen. Recticel zit in Kesteren. Het bedrijf ligt langs de afrit van de A15 en het is dus goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Wageningen of Ede.

Via dit filmpje krijg je een goed beeld van het bedrijf:
https://youtu.be/Izhq9vG67uk

Start People wil verschil maken: we willen mensen ondersteunen én we willen resultaten behalen. We helpen onze flexkrachten. We zoeken voor hen naar een baan die bij hen past en geven hen als het nodig is opleidingen of trainingen. We helpen de werkgevers, door voor hen de meest geschikte medewerker te vinden en al het werk eromheen voor onze rekening te nemen. We willen een partner voor hen zijn en denken mee over oplossingen, ook als die misschien wat minder voor de hand liggen. We zijn een werkgever waar werkplezier voorop staat en waar mensen werken vanuit hun kracht, in een ondernemende en doelgerichte omgeving. We kijken verder en kiezen niet voor de gebaande paden. Dat maakt elke dag spannend en bijzonder.

Ben je nou benieuwd hoe schuim wordt gemaakt? Bekijk dit filmpje eens : https://youtu.be/66lzunxvwUk

Naast dat we je een leuke baan in een toonaangevend bedrijf kunnen bieden krijg je ook een gratis account op GoodHabbitz waardoor je toegang hebt tot meer dan 100 online trainingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we je:

  • Een goed salaris, er is veel bespreekbaar;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Fulltime en vast werk;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding.