Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator Robotpark

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0028330

Hou jij wel van een uitdaging?
Ben je leergierig en word jij enthousiast van werken in een pretpark van robots?

Dan verwelkomen wij jou graag binnen FrieslandCampina Leerdam!

Hier kan jij de mogelijkheid krijgen om intern te worden opgeleid tot Operator.
Over een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden wordt jij volledig meegenomen in het proces om storingen op te lossen aan de machines.
Hierbij begin je echt bij het begin, denk aan: folie snijden, opruimen etc.
Langzamerhand krijg je steeds meer kijk op de werking van de machines en word je meegenomen in kleine storingen en aan het eind van jouw opleiding kan je ook grotere storingen zelfstandig oplossen.

Op deze afdeling sta je altijd samen met 1 andere collega. Je bent verantwoordelijk voor ca. 10 robots (mits alle lijnen draaien). Dit zijn robotarmen welke kazen verplaatsen en aanvoeren.

Naast het oplossen van storingen, ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en denk je proactief mee aan verbeteringen.

Voor deze functie dien je stressbestendig te zijn en ben je niet vies van hard werken.
Is jouw collega net met pauze? En heb jij 2 storingen tegelijk? Dan dien je dit zelfstandig te kunnen oplossen.
Daarnaast ben je iemand die snel nieuwe dingen oppakt, iemand die affiniteit heeft met de productiewereld en proactief is.
Draait alles en kan je achterover leunen? Dan zie jij altijd wel een andere taak liggen en pakt deze op!

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Leerdam is een kaaspakhuis. Hier wordt kaas versneden en verpakt.
Binnen deze functie in de logistiek help je mee aan het aanleveren van de kaas op de juiste lijn.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Leerdam.

Contract: Bepaalde tijd
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Werktijden: 3 ploegenrooster (07:00-15:00 / 15:00-23:00 / 23:00-07:00 uur)
Ploegentoeslag: Afhankelijk van dag/tijd
Salaris: €12,96 bruto per uur
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.
Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.