Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Operator Vapro B of Vapro C

Start People Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0051739

Wil jij graag als operator werken in 3-ploegendienst fulltime? Je gaat werken aan de decoil als operator. Wat houdt dat in? Het metaal komt als grote rollen staal binnen. Aan de decoillijnen wordt dit verwerkt door middel van een warm gewalste coil en uitgerold. Hierna kunnen de pakken plaatmateriaal worden verpakt op een volautomatische verpakkingstraat. De lijnen beschikken over een voorrichtmachine en twee of drie richtmachines, die met verwisselbare cassettes uitgerust zijn. Dit concept is uitermate belangrijk om zo een optimale richtkwaliteit te bereiken. Hierdoor kunnen platen zonder verborgen spanningen van de hoogste kwaliteit geproduceerd worden, die optimaal geschikt zijn voor laser- of plasmasnijden.

  • Je hebt een technische opleiding, liefst op MBO niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als beginnend operator binnen een productieomgeving
  • Heb je al gewerkt in de metaalindustrie, dan is dat zeker in jouw voordeel
  • Je bent iemand die sociaal is in de omgang en makkelijk communiceert met collega's
  • Je weet wat het betekent om loyaal aan het bedrijf te zijn
  • Je beschikt over een certificaat "Veilig hijsen" of je hebt ervaring met het werken met een bovenloopkraan en bent bereid het certificaat te behalen
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur heb je deze ervaring al op je CV vermeld

Je gaat fulltime aan de slag in een bedrijf in de metaalindustrie dat hoogwaardige technologie toepast in staalverwerking. Ze blijven zich continue ontwikkelen en lopen het liefst voorop in de markt. Het bedrijf heeft ongeveer 100 medewerkers. Iedereen kent elkaar en jij wordt als persoon dus ook echt gezien! De hele organisatie straalt uit dat ze samen voor kwaliteit gaan en daar mag jij onderdeel van worden. Het bedrijf is gelegen in Maastricht, waardoor het ook goed bereikbaar is vanuit Sittard, Heerlen of de Belgische grens.

Een fulltime baan in 3-ploegendienst waardoor jij ruimte hebt voor je familie, vrienden en hobby’s. Ook heb je lekker in het weekend vrij.
Ben jij iemand die graag met respect wordt behandeld en werken in een fijne sfeer minstens zo belangrijk vindt als een mooi salaris dan bieden wij jou een WIN-WIN. Niets om je zorgen om te maken. Daarnaast ontvang je maar liefst 21 % ploegentoeslag.

Je krijgt een overeenkomst bij Start People met als optie na een periode van 3 maanden goed functioneren, al een contract binnen het bedrijf te krijgen. Deze opdrachtgever wil graag mensen aan zich binden middels een vast contract. Uiteraard betalen wij je vanaf dag 1 het salaris dat de CAO Metaal & Techniek voor deze functie hanteert.
Daarnaast heb je als flexkracht van Start People de mogelijkheid om trainingen te volgen als jij daardoor nóg beter in je werk kunt worden.

Dit bedrijf zit "in the good flow". Het is ondanks de coronacrisis heel druk en de orderportefeuille is goed gevuld!
Dat betekent dat je hier echt toekomstperspectief hebt. Het bedrijf blijft niet stil staan, dus jij ook niet. Daarom bieden ze de door groeimogelijkheden tot leidinggevende functies.
Heb jij al zin gekregen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan solliciteer direct! Twijfel je nog over bepaalde zaken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn er voor jou.