4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator vaste baan in Enschede 3 ploegen

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
6074000786

Je werkt op de vaste locatie in Enschede. Bij de start van je dienst begin je met de ploegenoverdracht. Hierin wordt aangegeven hoe de vorige dienst is verlopen en of er nog problemen zijn geweest. Vervolgens ga je aan de slag bij de machine. Je zorgt ervoor dat de machine tijdens je dienst bijgevuld wordt met grondstoffen. Samen met je collega's probeer je storingen aan de lijn zo snel mogelijk op te pakken en op te lossen. Dit alles doe je in een 3-ploegendienst. Een goede sfeer en collegialiteit staan voorop! De producten die je maakt worden gebruikt in onder andere de verpakkingen- en automotivebranche. Ben je in het bezit van een Vapro A diploma? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan krijg je de mogelijkheid om deze te behalen. Je maakt namelijk kans op een vast dienstverband als het van beide kanten goed bevalt.

Heb je altijd al interesse gehad in de functie van operator of productiemedewerker? Kun jij je vinden in onderstaand profiel? Wacht dan niet langer en druk op de solliciteer button!

  • Bij voorkeur ervaring in een functie van operator of met het bedienen van machines;
  • Je bent in het bezit van een Vapro A diploma of bent bereid om deze te behalen;
  • Je wilt graag aanpakken;
  • Je bent fulltime beschikbaar in een 3 ploegensysteem;
  • Ervaring in de kunststof is een pré.

Onze relatie, gevestigd in Enschede is specialist in het ontwikkelen en produceren van klantgerichte oplossingen van kunststof. Ze produceren producten die op grote schaal en internationaal worden gebruikt.

Het team bestaat uit experts die zorgen voor een kwalitatief goed eindproduct. Ze bieden intern opleidingen zodat jij ook de nodige kennis op doet. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en is goed te bereiken vanuit Hengelo, Oldenzaal en Almelo.

Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact.

Naast een aantrekkelijke salarispakket kom je te werken in een gezellig team waar werkplezier en een goede sfeer voorop staat! De organisatie biedt jou een vaste baan voor onbepaalde tijd met volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Het basissalaris ligt tussen 2100-2400 op basis van ervaring. Daarnaast ontvang je boven op je basissalaris een gemiddelde ploegentoeslag van 15%.

Interesse? Wij ontvangen graag je cv. Voor vragen mag je bellen naar Start People Enschede en vragen naar Sabine of Martina.