4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator Verpakking FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Lochem

Standplaats
Lochem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
2003000058

Voor FrieslandCampina in Lochem (omg. Deventer/Borculo) zijn wij op zoek naar een verpakkingsoperator in de poederfabriek. Je komt te werken in een flexpool met wisselende diensttijden o.b.v. 5 ploegen.

Als verpakkingsoperator ga je verpakkingswerkzaamheden verrichten en kwaliteitscontroles doen ten aanzien van het verpakkingsproces.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedienen van productieapparatuur met betrekking tot pelletiseren, vullen, etiketteren en verpakken van het gereed product. Daarnaast ga je je ook bezighouden met ombouwwerkzaamheden van apparatuur en het bijhouden van productiegegevens. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat het naleven van veiligheids- en hygiënevoorschriften centraal.

We zijn op zoek naar iemand die:

  • een afgeronde MBO niveau 3 opleiding heeft en aantoonbare affiniteit met techniek
  • echt een aanpakker is
  • het fijn vindt om op wisselende tijden te werken waardoor je je privé tijd goed kan benutten.

FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven.
Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.
FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: mensgericht, benaderbaar en open.

Een dynamische werkplek bij één van de grootste zuivelondernemingen ter wereld. In de poederfabriek heerst er een informele werksfeer met loyale collega’s. Verder ontvang je;

Contract: Tijdelijk dienstverband
Aantal uur: 24-36 uur (parttime / fulltime)
Werktijden: 06.00-14.00, 14.00-22.00 en 22.00-06.00
Werkdagen: doordeweeks en in het weekend
Flexibele werktijden: Ja
Salaris: € 13,79 bruto per uur
Ploegentoeslag: conform cao Zuivel
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.