Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Operator zaagmachine

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0068925

Vond jij het altijd al heel interessant om aan het begin te staan hoe een product wordt gemaakt? Dan is deze baan iets voor jou!

Als operator bij de zaagmachine ben jij verantwoordelijk voor het zagen van al het hout dat verwerkt wordt bij het bedrijf. Er is een constante aanvoer van planken, deze worden via een loopband langs een controle punt getakeld. Het is aan jou om te zorgen dat de planken vervolgens goed door de snijmachine gaan. Mocht er een slechte plank tussen zitten, dan is het aan jou om deze op te sporen en er uit te halen. Om je helemaal wegwijs te maken in de werkzaamheden loop je de eerste 6 weken mee met naaste collega. Normaal sta je met 2 personen bij de zaagmachine maar tijdens de inwerkperiode, staan jullie met 4 personen aan de lijn. Zo wordt er alle tijd voor je genomen om je optimaal in te werken. Op elk onderdeel wordt jij 1 week ingewerkt, vervolgens loop je daarna 2 weken allround mee. Na deze 6 weken, ben jij er helemaal klaar voor om zelfstandig als operator aan de slag te gaan. Dit ga je doen in de 2 ploegen, namelijk van 06.00 tot 14.00 en van (ma – do) 14.00 – 22.30. Op vrijdag werk je van 14.00 tot 20.00.

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Lees dan snel verder.

Ben jij precies en heb je een oog voor detail, dan zijn wij opzoek naar jou! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor al het hout dat gezaagd wordt binnen het bedrijf. Dit hout wordt vervolgens gebruikt om voornamelijk pallets te maken. Het is dus van belang dat dit secuur word gedaan.

Verder neem jij mee:

  • Affiniteit met hout;
  • Opleiding LTS of een vergelijkbare opleiding;
  • Technische kennis;
  • Stressbestendig en zelfstandig;
  • Bij voorkeur twee rechterhanden (praktisch ingesteld);

Herken jij jezelf hierin? Neem dan, ook bij twijfel, gerust contact met ons op!

Pallet Pooling, dat is waar dit bedrijf wereldleider in is. Ze zorgen ervoor dat hun pallets wereldwijd gebruikt worden en dat deze geretourneerd worden bij een depot. Hierdoor kunnen ze worden hergebruikt. De pallets die voor dit systeem worden gebruikt, worden door het bedrijf zelf geproduceerd. Naast dat het bedrijf maatschappelijk verantwoord is, is het ook een heel leuk bedrijf om voor te werken. Ze zijn bijvoorbeeld heel actief in jubileums en personeelsbijeenkomsten. Hier hangt dan ook een ontspannen en gezellige sfeer, deze willen ze ook graag laten terug komen in de kantine die word gerealiseerd. Je merkt het al, collegialiteit staat voorop! Dit komt ook naar voren in het bedrijfsbeleid. Heb jij een idee over hoe de lijn of productie efficiënter kan? Geef dit aan en ze gaan er naar kijken. Dit bedrijf staat voor zijn medewerkers! Waar het bedrijf zelf staat is in Assen en is goed te bereiken uit onder andere Groningen.

  • Een bruto salaris van €12,- per uur afhankelijk van je ervaring exclusief 15% ploegentoeslag;
  • Een fulltime functie in een uitdagende werkomgeving in de 2-ploegendienst;
  • Kans op vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
  • Je komt te werken bij een organisatie met leuke collega’s;
  • Werken bij de marktleider in Pallet Pooling.

Ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze functie, neem dan snel contact met ons op!

Solliciteer dan via onderstaande button of bel ons via 0591-664900 en vraag naar Celine Hoorn of Karijn Lambers. Zij vertellen je graag alle ins en outs over deze vacature.