Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Opleiding tot heftruckchauffeur weekend of ploegen

Start People Heerlen XL

Standplaats
Koningsbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0067546

heb jij altijd aan de slag willen gaan als heftruckchauffeur maar beschik jij niet of een certificaat of is deze verlopen? Wij helpen jou graag met het behalen van je certificaat en bieden tegelijk een baan aan.

Wij zijn op zoek naar heftruck chauffeurs voor Xella in Koningsbosch. Xella is van oorsprong een Duits bedrag en heeft meerdere vestgingen in Nederland waarvan een in Koningsbosch (omgeving Roermond, Echt/Susteren). In Koningsbosch is de kalkzandsteen van Xella gevestigd waar het gehele productieproces plaats vind van zandkorrel tot eindproduct. Deze producten worden vervolgens verscheept over de hele wereld.

In eerste instantie ga jij beginnen als productiemedewerker en ga jij vervolgens via ons je heftruckcertificaat halen waardoor jij daarna aan de slag gaat in een combi functie heftruck/productie. Nadat je de fijne kneepjes onder de knie hebt, ga jij aan de slag als heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de kalkzandstenen op het terrein en van terrein klaar voor transport. Dit doe jij aan de hand van orders. Het is daarin belangrijk dat jij goed inzicht hebt.

Momenteel zoeken wij chauffeurs in weekenddienst of 3/5 ploegensysteem.

In de weekenden werk jij 24 uur per week (12 uur per dag) inclusief toeslagen verdien jij dan een fulltime inkomen.

zaterdag:
5 uur 150%
6 uur 175%
1 uur 200%

Zondag
12 uur 200%

Xella gaat vanaf Q2 naar een 5 ploegensysteem waardoor de weekenden daarna komen te vervallen. Jij kan dan wel mee over in 5 ploegen. Hier moet je dan wel voor open staan.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat jij:

  • een duidelijke motivatie hebt waarom jij graag aan de slag wil
  • Beschikbaar bent in 3/5 ploegen of in de weekenden
  • Jij in bezit bent van een VCA certificaat of bereid bent deze te behalen.

Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. Om te beginnen als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka Kalkzandsteen, Ytong en Hebel xellenbeton en Multiport minerale isolatieplaten.

Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan met de mogelijkheid op verlenging. Het uurloon is tussen de€ 13,60 € 13,81 bruto per uur exclusief 20% ploegentoeslag. Vanuit Start People krijg jij 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld. Jaarlijks krijg jij bij goed functioneren een periodieke salarisverhoging. Daarbij krijg jij een reiskostenvergoeding vanaf 5KM. Hoogte wordt bepaald op basis van woon-werk kilometers.

Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan met de mogelijkheid op verlenging. Het uurloon is € 13,95 bruto per uur exclusief 20% ploegentoeslag in 3 ploegen of de weekendtoeslag. Vanuit Start People krijg jij 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld. Jaarlijks krijg jij bij goed functioneren een periodieke salarisverhoging. Daarbij krijg jij een reiskostenvergoeding vanaf 5KM. Hoogte wordt bepaald op basis van woon-werk kilometers.

Bruto uurloon ligt in zowel 3 ploegen als in weekend rond de € 2.630 per maand