Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Opleiding tot operator | Hydro | 3 ploeg

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0918000032

Wil jij intern opgeleid worden tot persoperator op de afdeling Extrusie aan 1 van de 2 persen? Dan zoeken wij jou!

Hydro leidt zelf de medewerkers intern op, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Je wordt opgeleid om de pers zelfstandig te kunnen bedienen.
Hoe jou dag eruit ziet? Natuurlijk kom je binnen en begin je voordat de ploegoverdracht eraan komt met een heerlijk kopje koffie. Vervolgens ga jij meelopen met de ervaren operator die jou alle ins en outs van de pers kan vertellen. Als operator aan de pers heb je natuurlijk wel een aantal verantwoordelijkheden. Zo ben jij op de hoogte van de kwaliteitseisen van de te persen profielen en controleer jij deze ook op uiterlijk, vorm, maat en lengte. Daar waar nodig ga jij ook ondersteunen bij de matrijswissel, het op lengte zagen van de profielen of het strekken van de profielen.

Kortom een hele afwisselende dag. Om je een indruk te geven heeft Hydro onderstaand filmpje gemaakt waarin de werkzaamheden voorbij komen. Bekijk hem snel via de link hieronder!
https://youtu.be/enbniFAgOoM

Jij beschikt over enige ervaring als operator. Denk hierbij bijvoorbeeld aan procesoperator. De voorkeur gaat hier uit naar de metaalbranch, maar schroom niet te solliciteren als je in een andere branch hebt gewerkt. Wij zoeken een teamplayer met 2 rechterhanden. Technische kennis is dus niet onbelangrijk. Jij spreekt de Nederlandse taal vloeiend en bent bereid om fulltime in 3 ploegen te werken.
Hydro hecht veel waarde aan veilighei en milieu. Dit mogen dus geen onbekende begrippen voor je zijn. Wij zoeken dan ook iemand die hierin graag mee wil denken en zijn verantwoordelijk in neemt!

Hydro is de nummer 1 specialist op het gebied van aluminium ter wereld! Deze mooie opdrachtgever heeft al 50 jaar ervaring op gebied van aluminium oplossingen. Hydro is gevestigd in Drunen, nabij Tilburg en Den Bosch. Je kunt het bedrijf kennen doordat het voormalig Sapa en Alcoa als naam droeg. Hydro heeft een enorme kennis op het gebied van aluminium ontwerp, productie, fabricage, oppervlaktebehandeling en afwering. Producten die zij bijvoorbeel fabriceren zijn lichtmasten, voetgangersbruggen, onderdelen van auto's en nog veel meer! Bij Hydro kunnen de medewerkers beamen dat geen 1 dag hetzelfde is!
Klinkt dit als muziek in jouw oren, kom dan bij ons werken!
Je kunt via onderstaande buttom gelijk solliciteren!
Meer weten over Hydro? Bekijk de filmpjes in de volgende link en kom te weten wat Hydro allemaal doet! https://www.youtube.com/channel/UCUllCUcq_hq1AzQlL6KvDVQ/featured

Werken via Start People bij Hydro betekend dat jij aan de slag mag bij de nummer 1 ter wereld op het gebied van aluminium. Hierin krijg jij een enorm gevarieerde functie, waarbij jouw eigen ontwikkeling centraal staat en er veel kansen vrijkomen. Hydro kent op basis van 3 ploegen en ploegentoeslag van 22% én een ADV-toeslag van 5%. Ook krijg jij jouw reiskosten vergoed vanaf 10 kilometer enkele reis.
Hydro wil in jou investeren. Daardoor bieden zij langdurig werk en is zelfs bij goed functineren vast dienstverband een optie!

Heb jij meer in je mars dan het werken als logistiek medewerker of productiemederwerker? Dan kan je ook via onderstaande sollicitatieknop reageren. Je komt dan voor een andere vacature binnen Hydro in aanmerking en sta je ingeschreven binnen Start People. Bel voor meer informatie met onze contactpersoon op de vestiging via 06-81598653 of mail naar hydro@startpeople.nl.