Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0057243

Is altijd al jouw droom geweest om vrachtwagenchauffeur te worden? Wij van Start People Transport helpen je hier graag mee! Vanuit Start People Transport bieden wij een volledig pakket om ervoor te zorgen dat jij jouw rijbewijs en Code 95 kan behalen. Heb jij al een baan voor tijdens de opleiding? Top! Heb je deze niet? Kijk dan eens op onze site of er nog leuke vacatures voor je bij zitten. Dan ontvang je een tijdelijk dienstverband. Als jij al werkt via Start People krijg je de opleiding voor 100% vergoed, mocht je niet werkzaam zijn bij Start People wordt er gevraagd om een eigen bijdrage van 15%. te leveren.

Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen en wordt er gekeken of jij voldoet aan de voorwaarden om de opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen.. Tijdens deze screening wordt ook de rest van het opleidingsproces toegelicht. Dus wil jij vrachtwagenchauffeur worden? Reageer dan nu! en wie weet wordt jij onze nieuwe chauffeur!

 • Jij beschikt over minimaal MBO2 werk- en denkniveau;
 • Jij hebt een eigen auto;
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Doetinchem, bij Arnhem.
 • Jij bent fulltime beschikbaar na het behalen van je CE-rijbewijs;
 • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring op het B-rijbewijs;
 • Jij kan vrije dagen opnemen om theorie- en praktijklessen te volgen;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wij van Start People Transport willen iedereen een gelijke kans op de arbeidsmarkt bieden. Door de goede samenwerking tussen rijschool, Start People en opdrachtgever willen we voor iedere vrachtwagenchauffeur een passende baan vinden. Wij vinden communicatie en persoonlijk contact erg belangrijk.

Start People Transport maakt al 25 jaar het verschil in de transport. Wij hebben echte aandacht voor de mens achter de chauffeur. Wij investeren in vakopleidingen en nascholing voor bijvoorbeeld Code 95. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die met ons mee willen groeien, oftewel wij zijn op zoek naar jou!

 • De opleiding wordt voor 100% vergoed als je al via Start People ergens werkt, anders vragen we een eigen bijdrage van 15%;
 • Een salaris van €2050 - €2760 exclusief toeslagen zodra jij werkt als chauffeur (o.b.v. 40u/week);
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren consultants;
 • Elk jaar een Code95-cursusdag om jou up-to-date te houden.

Mocht je geïnteresseerd zijn of heb je vragen over de vacature, neem gerust contact met ons op 7614@startpeople.nl of 038-4673220.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan gaan!