Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Opleiding vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005864

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Schakel dan Start People Transport in en maak jouw droom realiteit! Vanuit Start People bieden wij een volledig pakket om ervoor te zorgen dat jij jouw rijbewijs en Code 95 kan behalen. Heb jij al een baan voor tijdens de opleiding? Top! Heb je deze niet? Kijk dan eens op onze site of er nog leuke vacatures bij zitten. Dan ontvang je een tijdelijk dienstverband. Als jij al werkt via Start People krijg je de opleiding voor 100% vergoed, anders wordt er gevraagd om een eigen bijdrage van 15%.

 • Jij bent fulltime beschikbaar na het behalen van je C/CE-rijbewijs;
 • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring op het B-rijbewijs;
 • Jij kan vrije dagen opnemen om theorie- en praktijklessen te volgen;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Jij beschikt over minimaal MBO2 werk- en denkniveau;
 • Jij hebt een eigen auto;
 • Jij woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Leiden.

Start People Transport wil iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Door de goede samenwerking tussen rijschool, Start People en opdrachtgever willen we voor iedere vrachtwagenchauffeur een passende baan vinden. Wij vinden communicatie en persoonlijk contact erg belangrijk.

Wij zijn Start People Transport en wij maken al 25 jaar het verschil in de transport. Wij hebben echte aandacht voor de mens achter de chauffeur. Wij investeren in vakopleidingen en nascholing voor bijvoorbeeld Code 95. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die met ons mee willen groeien, oftewel wij zijn op zoek naar jou!

 • Een salaris van €2050 - €2760 exclusief toeslagen zodra jij werkt als chauffeur (o.b.v. 40u/week);
 • Een kans om jouw droom waar te maken;
 • Een opleiding die voor 100% wordt vergoed als je al via Start People ergens werkt, anders vragen we een eigen bijdrage van 15%;
 • Professionele, persoonlijke begeleiding van één van onze ervaren consultants;
 • Elk jaar een Code 95-cursusdag om jou up-to-date te houden.

Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen en wordt er gekeken of jij voldoet aan de voorwaarden. Tijdens deze screening wordt ook de rest van het opleidingsproces toegelicht. Dus wil jij vrachtwagenchauffeur worden?