Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Opleidingsplaats Specialist Ouderengeneeskunde

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Joure
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
7256000148

In deze uitdagende en veelzijdige functie in het noorden van het land ga je eerst een half jaar kennismaken met de organisatie en ontdekken of de werkzaamheden en de doelgroep bij je passen. Daarna krijg je de mogelijkheid om de vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde te combineren met de intramurale praktijkperiodes op het gebied van somatiek en psychogeriatrie bij diverse locaties van deze organisatie. Naast de intramurale zorg kan je tevens ervaring opdoen op verschillende gebieden van semimurale zorg, zoals dagbehandeling en eerstelijns consultaties. Het is tevens mogelijk om een praktijkperiode revalidatie te volgen. Bij onze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om je talenten volop in te zetten en je opgedane kennis in de praktijk te brengen.

 • Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en je hebt affiniteit met ouderen;
 • Samenwerken in een multidisciplinair team spreekt je aan;
 • Je bent communicatief goed onderlegd in woord en geschrift;
 • Jouw zelfstandigheid, flexibiliteit en enthousiasme zijn kenmerkend voor je persoonlijkheid. Daarbij ben je ontwikkelingsgericht en ondernemend;
 • Om in deze functie aan het werk te gaan is het noodzakelijk een VOG te overleggen.

Onze opdrachtgever heeft diverse woon- en verpleeglocaties door het land waarbij je ervaring op kan doen op het gebied van somatiek en psychogeriatrie. Deze organisatie heeft vernieuwing en verbetering op het gebied van ouderenzorg hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er binnen de organisatie een uitstekend leerklimaat.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit artsen, praktijkverpleegkundigen en physician assistants. Deze enthousiaste aanpakkers en doorzetters maken elke dag het verschil voor ouderen. Persoonlijk en mensgericht werken staan hierbij voorop.

Onze opdrachtgever is in de provincie Friesland en in het oosten van het land gevestigd. Jouw werklocatie is Heerenveen. Wanneer je start met de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde, zal (een deel van) jouw opleiding plaatsvinden op verschillende locaties in noordoost Twente.

 • Een opleidingstraject tot Specialist Ouderengeneeskunde;
 • Werken in een veelzijdige functie met een enthousiast team dat open staat voor vernieuwing en verbetering;
 • Je verleent en coördineert geneeskundige zorg op een persoonlijke en mensgerichte manier;
 • Door jouw werk lever je een wetenschappelijke bijdrage aan de verbetering van zorg- en dienstverlening. Daarbij help je de behandelrichtlijnen en het behandelbeleid verder te ontwikkelen;
 • Deze functie is voltijd (38 uur per week), maar in overleg is deeltijd ook mogelijk;
 • Contractduur: tijdelijk dienstverband van minimaal een jaar;
 • Het salaris is conform CAO VVT en kan oplopen tot € 5400,- per maand op basis van 38 uur per week;
 • Woon je verder weg? Dan wordt gedegen overnachting geregeld;
 • Een leaseauto is bespreekbaar.