4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker

Start People Purmerend XL

Standplaats
Hoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
6366001242

Als Orderverzamelaar ga je - middels Voicepicking - de verschillende bestellingen klaarzetten voor de 68 filialen die vallen onder dit distributiecentrum. Via een koptelefoon krijg je de verschillende producten en aantallen door die jij dient te pakken voor de distributie naar het filiaal. Met gesproken commando’s bevestig jij de aantallen en krijg je via de koptelefoon het volgende gangpad, product en aantallen door. Is een bestelling klaar dan rijdt jij de pallet naar de docking om mee te gaan in de aflevering bij het filiaal. Voor deze functie vragen wij in ieder geval ervaring met Voicepicking!

Samen met collega's ga jij er voor zorgen dat alle producten klaarstaan en meegenomen kunnen worden! In drukke tijden gaan er per dag zo'n 3000 pallets met artikelen vanuit het distributiecentrum naar de filialen van onze opdrachtgever. Op drukke dagen kan het gebeuren dat er over gewerkt moet worden, daarom is flexibiliteit gewenst voor deze functie.

Welke werkzaamheden kan je verwachten?
Met behulp van een elektronische palletwagen ga je in alle delen van het distributiecentrum artikelen verzamelen. Na een intensief inwerktraject, waarbij je één-op-één begeleiding krijgt in je eerste week. Ga je in de tweede week al zelfstandig aan het werk, mét begeleiding op afstand via de koptelefoon. In week drie zal jij al zelfstandig kunnen werken en krijg jij nog ondersteuning vanuit de teamleider en word je nadrukkelijk gevolgd en begeleid om snel zelfstandig en volgens de bedrijfsprotocollen kan werken. Ook krijg je targets mee, vanaf jouw inwerktraject tot volledig zelfstandig werken, worden de targets steeds verder opgeschroefd en gemonitord.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Na het binnenkomen van het distributiecentrum, leg jij jouw persoonlijke eigendommen in je eigen klusje weg. Omdat je op tijd bent voor je werkdag kan jij nog snel een kop koffie halen uit het personeelsrestaurant. Hier kan je ook elke dag een gratis stuk fruit halen voor bij de lunch of als tussendoortje!

Bij het opstarten van jouw werkdag meld je jezelf aan in het kloksysteem, pak je een eigen elektrische palletwagen uit een oplaadstation en een koptelefoon. Je stelt de wagen in naar eigen wensen en meld je aan in het systeem via jouw eigen koptelefoon. De eerste orders volgen en jij rijd naar het juiste gangpad en stellingnummer, pakt de juiste aantallen om vervolgens de order te bevestigen via de koptelefoon. Vervolgens krijg je het volgende artikel te horen, rijd naar het juiste gangpad en stelling en pakt de aantallen uit het schap, bevestigd de aantallen en rijd weer door naar het volgende artikel. Dit herhaal je totdat jouw pallet vol is of jouw bestelling is afgerond en rijd de pallet naar de docking. Vanuit daar worden de bestellingen ingeladen op de verschillende vrachtwagens om naar de filialen getransporteerd te worden.

Tussendoor heb jij natuurlijk nog een koffiepauze en lunchpauze. Je klokt jezelf uit en samen met jouw collega’s heb je de mogelijkheid om in het personeelsrestaurant koffie/thee te pakken. Tegen personeelsprijzen zijn er diverse snacks en andere lekkernijen te verkrijgen. Ook staat er dagelijks een wisselende lunch tegen een personeelsprijsje klaar in het restaurant. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen mee gebrachte lunch te nuttigen. Na de welverdiende pauze meldt jij jezelf weer aan in het kloksysteem en ga je verder met jouw order.

Na een dag werken als Orderverzamelaar ben je voldaan en lichamelijk uitgedaagd. Een sportschool abonnement is niet meer nodig want de nodige kilo’s heb jij dagelijks door handen!

Als Orderpicker ben jij een fysiek sterke medewerker die graag lichamelijk werk uitvoert. Als de gelegenheid zich voordoet kan jij – in overleg – ook werken in de weekenden. Dit gaat natuurlijk gepaard met een mooie toeslag over de gewerkte uren!

Daarnaast ben je ook;
> Ervaring in Voicepicking is een eis!
> Flexibel ingesteld
> Snel en nauwkeurig in je werken
> Lichamelijk in staat om fysiek werk te doen

Voor een groot distributiecentrum in Zwaag zoeken wij naar ervaren Orderpickers die zich willen aansluiten bij deze succesvolle en snel groeiende organisatie. Van origine is dit bedrijf in Duitsland begonnen maar ondertussen door heel Europa aan het groeien! Alleen al in Nederland zitten er rond de 400 filialen, en wekelijks openen zich er nieuwe winkels. Middels een unieke formule gericht op een hoog service niveau, klanttevredenheid en lage prijzen weet het bedrijf zich te onderscheiden van haar concurrenten.

Het distributiecentrum zit gevestigd in Zwaag, vlakbij Hoorn en is gelegen op een industrieterrein. Vanuit Zwaag en Hoorn is de vestiging goed te bereiken met de fiets of brommer. Helaas is het moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer! Met de auto is het vanuit de volgende plaatsen goed te bereizen;
Zaandam – 25 minuten
Purmerend – 20 minuten
Alkmaar – 30 minuten
Enkhuizen – 16 minuten

Deze functie kunnen wij aanbieden voor langer termijn, met zicht op overname door de opdrachtgever! Het betreft vaste werktijden met flexibele eindtijden, afhankelijk van de drukte.
Bij aanname krijg je een persoonlijk inwerktraject en begeleiding naar het zelfstandig uitvoeren van de functie. Het betreft hier een baan met mogelijkheid op een vaste aanstelling bij de organisatie.

> Zowel fulltime als parttime is mogelijk
> Persoonlijk inwerktraject
> Reiskostenvergoeding op basis van woon-/werkafstand
> Loon van €11,85 bruto per uur
> ADV-vergoeding van 8,1% over het bruto uurloon
> Diverse toeslagen zoals een weekendtoeslag en overwerken!

Daarnaast biedt Start People jou de mogelijkheid om je in je eigen tijd verder te ontwikkelen middels 100+ online trainingen in jouw eigen werkomgeving! Op deze manier kan jij jezelf verder ontwikkelen en groeien naar jouw gewenste functie!