Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Boxmeer
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0015578

Op zoek naar een structurele fulltime baan als magazijnmedewerker? En dat bij een bedrijf waar je dagelijks met veel plezier naar toe gaat omdat de werksfeer en voorzieningen goed zijn? Dan hebben we dé baan voor jou in het moderne distributiecentrum van Footlocker in Heijen!
Er zijn diverse mogelijkheden op logistiek gebied zoals het sorteren van producten, het opnieuw versturen van retour gestuurde pakketten en het verzamelen van orders voor verzending. Kortom mogelijkheden genoeg om lekker actief bezig te zijn! De werktijden zijn in overleg te bepalen en variëren; je begint jouw dag tussen 06.00 en 09.00 en jouw dienst van 8 uur eindigt dan tussen 15.00 en 18.00. Bij interesse nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met aansluitend een rondleiding, zodat je een blik kunt werpen op de werkzaamheden.

Je houdt van actief bezig zijn en indien je al ervaring hebt in de logistiek dan is dat mooi meegenomen. Je werkt nauwkeurig, zodat de juiste artikelen naar de juiste klant worden verzonden. Daarnaast ben je collegiaal en vindt je het prettig om samen met jouw collega’s de klus iedere dag voor elkaar te krijgen!

Je komt te werken in het moderne warehouse van Footlocker in Heijen (regio Boxmeer). Naast een fijne werksfeer en goede voorzieningen zijn er ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en op termijn een vast dienstverband te krijgen.

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Het salaris is marktconform en wordt aangevuld met een goede reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer). Daarnaast ontvang je vakantiegeld 8,33%, 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en is het mogelijk om wekelijks via Start People betaald te krijgen. Een mooie extra arbeidsvoorwaarde is de mogelijkheid om jaarlijks bij Footlocker producten te kopen tegen uitzonderlijk hoge korting! Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de werkomgeving? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!