Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker

Start People Weert

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0032110

Droom jij ervan om in de logistieke branche te werken? Vind jij het fantastisch om in een mega groot distributiecentrum te werken? dan ben jij wellicht geschikt voor deze functie!

Er zijn een aantal werkzaamheden die je bij dit bedrijf zal gaan verrichten. Deze staan hieronder aangegeven.

  • Je verzamelt de bestellingen voor de filialen;
  • Je zet de bestellingen klaar voor de chauffeur;
  • Als magazijnmedewerker werk je op tempo en vooral netjes en secuur.

Ervaring in de logistieke branche is belangrijk aangezien het fysiek zwaar werk is. Ook heb je geen certificaat of rijbewijs nodig voor de palletwagen. Wel begrijp je dat het gaat om snelheid en nauwkeurig werken. Handen uit de mouwen steken is jou dus niet vreemd en je gaat zorgvuldig met de producten om.

Als grootste supermarktketen in Europa is onze opdrachtgever actief in 32 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 420 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Dit bedrijf zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij dit bedrijf hoog op de agenda! Overigens is dit bedrijf goed te bereiken vanuit: Roermond, Eindhoven, Venlo en Weert.

Een fulltime baan met uitzicht op vast werk in een nette werkomgeving bij een betrouwbare werkgever. Onze opdrachtgever heeft veel aandacht voor arbo en veiligheid. Daarom krijg je passende bedrijfskleding, zoals een jas, een broek en veiligheidsschoenen. Tijdens je inwerktraject leggen ze duidelijk uit hoe je met de palletwagen en het pick by voice systeem werkt. De standaard werktijden zijn tussen 06:00 en 18:00.

Ook kun je rekenen op:

  • Een prima salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding;
  • Een uitgebreid inwerktraject en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een prettige en leuke werksfeer.