Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker

Start People inhouse Oosterberg

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0054680

Kom jij het team van de sterk groeiende elektro groothandel Oosterberg versterken?

Het magazijn bij Oosterberg is voor de helft geautomatiseerd en voor de grote artikelen rijd je op een EPT en verzamel je de orders met een handscanner.

Er word gewerkt in 2 ploegen, zo werk je de ene week in de ochtend dienst van 06.00 t/m 15.00 en de andere week in de avond dienst van 15.30 t/m 00.30.
En werk jij in de avond dienst? Dan verzorgt Oosterberg jouw warme maaltijd tijdens je pauze!

Naast dat Oosterberg een geweldige werkgever is en dit een mooie kans is, stimuleren zij ook dat jij je verder blijft ontwikkelen.

Dus wil jij je graag verder ontwikkelen, certificaten behalen en doorgroeien? Reageer dan snel!

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust en neem telefonisch contact op of via de app (0612995043) of stuur ons een mail naar oosterberg@startpeople.nl.

Je bent per direct beschikbaar of op korte termijn;
In de 2 ploegen werken is voor jou geen probleem;
Je kunt nauwkeurig werken;
Je bent in het bezit van eigen vervoer;
Je begint net aan jou carrière of wilt graag verder leren en groeien .

"De vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland", dat is Koninklijke Oosterberg en heeft dit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is ooit eens gestart als familiebedrijf en zijn nu uit gegroeid naar een bedrijf met ruim 350 medewerkers en 20 vestigingen door het hele land. De levering van de producten en het logistieke proces hebben ze bij Oosterberg in eigen beheer. Naast het beheren en leveren van een breed assortiment elektronische artikelen hebben zij een extra toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Hierdoor leveren zij een goede dienstverlening aan de klant en door de service blijven zij jaarlijks groeien.

Het distributiecentrum in Apeldoorn is goed bereikbaar vanuit Deventer, Epe, Zutphen en Lochem.

  • Het betreft een fulltime of parttime baan op basis van jou wensen;
  • Tijdens de late dienst verzorgt Oosterberg jouw avond eten;
  • Een bruto uurloon vanaf €11,04 en na 13 gewerkte weken een uurloon van €11,94 (voor elk jaar ervaring in de logistiek gaat je uurloon omhoog);
  • Ploegentoeslag die kan oplopen tot wel 50%!;
  • Op fulltime basis verdien je incl. de toeslagen de eerste 13 weken ongeveer €1916,54 bruto, daarna word dat €2072,78 bruto afhankelijk van je ervaring;
  • Eerst werk je via Start People maar bij goed functioneren bied Oosterberg jou graag zelf een contract aan;
  • Je hebt 25 vakantiedagen en je ontvangt 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Toegang tot Goodhabitz, hier kun je uit verschillende trainingen kiezen om jezelf te blijven ontwikkelen.