Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0063485

In de functie van magazijnmedewerker (orderpicker) zorg jij ervoor dat alle orders op tijd en perfect in orde klaar staan voor vertrek. Je maakt bij het orderpicken gebruik van voicepicking. Verder help jij bij het laden en lossen van vrachtwagens, onderhoud je picktruck en pak je alle andere voorkomende werkzaamheden het warehouse op.

  • Voor de functie van orderpicker (magazijnmedewerker) beschik je over mbo werk- en denkniveau;
  • Een reachtruckcertificaat is een pre;
  • Ervaring met voicepicking is een pre;
  • Je neemt initiatief en je hebt een prima probleemoplossend vermogen;
  • Je werkt nauwkeurig, verantwoordelijk en resultaatgericht;
  • Je bent stressbestendig, servicegericht en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt geen bezwaar tegen het werken in A en B diensten;
  • Je woont op een redelijke reisafstand van Tiel (max. 30 minuten).

Dit familiebedrijf heeft inmiddels 60 standplaatsen door heel Nederland. Als familiebedrijf vinden zij persoonlijk contact en collegialiteit erg belangrijk. Kom jij ook werken bij dit leukste familiebedrijf van Nederland?
Tiel is via de A15 goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Den Bosch en Arnhem.

Als orderpicker (magazijnmedewerker) heb je een leuke, actieve baan in een enthousiast en betrokken warehouseteam. Het betreft een fulltime baan met kans op vast dienstverband. De sfeer is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Het salaris ligt rond € 2100,- bruto per maand.
Ze werken in A en B diensten (dienst A is van 06.00 - 15.00 uur en dienst B is van 15.00 - 24.00 uur). Wanneer het druk is vind je het geen probleem om even door te gaan totdat alle orders klaar zijn.