Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker distributiecentrum

Start People Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0061503

Is stillzitten niks voor jou? Kom dan kilometers maken in ons magazijn als orderpicker!

Je komt te werken in een groot distributiecentrum van medische hulpmiddelen in de omgeving Maastricht. Als orderpicker zorg jij dat orders op tijd klaar zijn zodat ze op tijd verzonden kunnen worden naar klanten door heel Nederland. Het is een erg dynamische baan waarbij je continu bezig bent met een gezellig team!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Onze dag begint om 9:00 met een dagstart waarin we de dagelijkse werkzaamheden bespreken en gekeken wordt wat iedereen gaat orderpicken. Hierna start het orderpicken. Je loopt met een kar door het magazijn opzoek naar jouw artikelen. Dit doe je tot 11:30. Het is belangrijk dat er netjes gewerkt wordt en de stellingen schoon achter gelaten worden omdat er gewerkt wordt met medische artikelen. Na de lunchpauze mag je met collega’s aan de slag met het packen van alle orders. Dit betekent het controleren en verzendklaar maken van de bestellingen. Je bent onderdeel van een groot logistiek proces!

Wanneer alle bestellingen gemaakt en de werkstations netjes zijn sluit je aan het einde van de werkdag samen af

  • Je houdt ervan om actief bezig te zijn
  • Je kunt nauwkeurig te werk gaan met orderbonnen
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent opzoek naar vast werk in een fulltime functie

Je komt te werken voor een grote distributeur die vanuit Zuid-Limburg geheel Nederland voorziet van medische hulpmiddelen. In het bedrijf hangt een informele sfeer waardoor er altijd gelachen kan worden met elkaar naast het harde werken. Doordat het bedrijf dicht bij de snelweg ligt in Maastricht is het gemakkelijk bereikbaar vanuit Sittard, Geleen of Heerlen.

  • Een salaris van €11,54 bruto per uur;
  • Een salaris van €2000,- bruto per maand;
  • Een fulltime vast dienstverband via Start People;
  • Je bouwt verlofuren op die achteraf worden uitbetaald;
  • Je bouwt 8,33% vakantiegeld op over je verdiende salaris;

Zie jij jezelf al werken op deze functie? Solliciteer dan nu en wie weet kun je razendsnel aan de slag!