Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker Handscanner

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062139

Ben jij een echte uitslaper? Dan wordt jij vast heel gelukkig van de werktijden van deze orderpicker functie bij Quantore.

Je werkdag start vaak tussen 12:00 en 14:00 uur en eindigt tussen 21:00 en 22:30 uur. Het hele team sluit samen de dag af, vandaar dat de eindtijd niet altijd vast staat. In de weekenden wordt er niet tot nauwelijks gewerkt, als dit bij uitzondering wel het geval is wordt je netjes gevraagd en ontvang je hier een toeslag voor.

Als orderpicker ben jij verantwoordelijk voor het juist picken van de bestellingen van klanten. Hierna gaan de bestellingen door naar de inpakafdeling en gaan ze richting de klant.

Het is een uitdagende baan met veel beweging. Als orderpicker ben je veel aan het lopen in het magazijn, zo'n 10 - 15 km per dag. Je kunt je fitness-abonnement dus lekker opzeggen!

Als orderpicker kun je fulltime aan de slag bij Quantore, maar ook als jij liever een parttime baan hebt en minimaal 3 werkdagen beschikbaar bent, ben je van harte welkom. Je begint met een contract voor bepaalde tijd met zicht op een vast contract. Dit is een baan met doorstroom- en toekomstmogelijkheden!

Ben jij die gemotiveerde orderpicker die wij zoeken? En ben je op zoek naar een leuke baan dicht bij huis, in de omgeving van Nijmegen/Beuningen?
Voldoe je hiernaast aan de volgende eisen?

 • Je bent flexibel qua werktijden, deze kunnen verschillen van dag tot dag;
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar (in de weekenden wordt niet gewerkt);
 • Je spreekt Nederlands of Engels;
 • Je kunt zelf naar de locatie in Beuningen komen (auto/fiets/ov).
 • Ervaring als orderpicker is een pré, maar niet per se nodig. In je eerste week ontvang je een uitgebreide training.
  Zoek jij een baan waar je per direct kan beginnen, dan ben jij aan het juiste adres! Stuur ons je CV en we nemen graag contact met je op om de functie verder te bespreken.

Je komt te werken bij de cooperatie Quantore B.V. Dit is één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen en heeft erg veel klanten.
De belofte van Quantore aan haar klanten is "Vandaag besteld, morgen bezorgd!" Samen met je collega's ben je elke dienst in de weer om deze belofte waar te maken.
Het team bestaat uit gemotiveerde en hardwerkende medewerkers, die elke dag het beste uit de dag halen. Het is een dynamisch en divers team bestaande uit mensen met verschillende achtergronden en leeftijden, die samen hard werken om alle orders te verwerken.

Wil jij ons team van gemotiveerde orderpickers komen versterken, dan bieden wij jou het volgende:

 • Een bruto uurloon van €10,84 incl. ADV vergoeding;
 • Daarnaast ontvang je vanaf 18.00 uur een toeslag van 30% en vanaf 21.00 uur 50% toeslag bovenop je uurloon.
 • Hierbij heb je via Start People recht op een reiskostenvergoeding van €0.19 per km, met een max. van 20 kilometer enkele reis.
 • Een dienstverband bij Start People met alle daarbij horende voordelen, zoals toegang tot een online trainingsomgeving.
 • Ook bouw je bij ons natuurlijk vakantieuren en 8,33% vakantiegeld op.
  Woon je in de omgeving Nijmegen/Beuningen/Wijchen? Zie je jezelf al meedraaien in het team? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!