4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker magazijnmedewerker

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0020708

Zoek jij per direct een baan? Wil jij binnen nu en een paar dagen weten of je bent aangenomen? Ben je fulltime beschikbaar? En zoek je werk in Amsterdam? Dan zoeken wij jou!
Voor ID Logistics in Amsterdam zoeken wij magazijnmedewerkers die zich bezig houden met orderpicken. Er heerst een goede sfeer en alle medewerkers komen met plezier naar hun werk.

Hoewel we snappen dat het moeilijk voor te stellen is hoe je werk eruit komt te zien, gaan we je toch proberen een indruk te geven.
Als je 's ochtend moet beginnen start je best vroeg, namelijk om 06:00 uur. Loop binnen de aangegeven paden, want in de ochtend is het erg druk met vrachtwagens die bij ons de verf komen ophalen.

Als je op tijd bent neem je lekker eerst even een kopje koffie. Kom je met de bus, dan hopen we dat je die koffie al op Sloterdijk hebt gepakt. In ieder geval, we zijn blij dat je er weer bent en jouw collega's ook!
Samen met je collega's ga je aan de slag. Je krijgt orders te zien en je zoekt daar de juiste producten bij. Jullie verzamelen de bestellingen in het magazijn door middel van een elektrische pallettruck. Omdat jij de hele werkdag op deze truck rijdt, is het belangrijk dat jij al eerder ervaring hebt opgedaan op bv. een EPT, heftruck of reachtruck.

Natuurlijk zorgen jullie er met elkaar voor dat het magazijn er netjes uit blijft zien en houden jullie je aan de veiligheidsvoorschriften.
Tijdens de pauze praat je met je collega's bij. Voor je het weet zit je dienst er alweer op.

Omdat wij onze klanten beloven dat de juiste orders bij de juiste bedrijven aankomen, is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Momenteel is het erg druk, let maar eens op de rijen die je tegenwoordig voor de bouwmarkten ziet staan. Iedereen is thuis aan het klussen, jij misschien zelf ook wel. Door die drukte is het bij IDL ook erg druk. Het is daarom belangrijk dat jij van aanpakken weet, met je collega's samen is er namelijk veel werk te verzetten!

Een bijkomend voordeel, je bent in deze baan veel in beweging en het is fysiek soms best zwaar, dus hoef je echt niet meer thuis aan de gewichten te hangen!

Dit bedrijf heeft een goede cultuur en dat merk je bij binnenkomst meteen. De sfeer is heel informeel en onderling worden er veel grappen gemaakt. Collega's zijn bereid om elkaar te helpen en ook de leidinggevenden zijn hele relaxte mensen.
Uiteraard geldt hier afspraak is afspraak, maar daardoor weet je wel gewoon waar je aan toe bent.

Wij hebben met Start People een eigen kantoortje bij deze klant, dus je kan altijd even binnenlopen met de vragen die je hebt.
Wel gezellig om elkaar regelmatig even te spreken!

Als je gaat solliciteren op deze vacature, dan nodigen wij jou uit voor een kennismaking. Eén van de collega's van Start People geeft jou dan een rondleiding door het magazijn en van ons hoor je dan ook meteen of je bent aangenomen. We letten vooral op je motivatie, of je op tijd bent, of je betrouwbaar over komt en of wij je hier voor langere tijd zien werken. Want daar zijn we wel naar op zoek.

  • Een fulltime baan tussen 06:00 uur en 24:00 uur;
  • €10,49 bruto per uur;
  • Toeslagen voor de avonddienst;
  • Een reiskostenvergoeding bij meer dan 10 km enkele reis;
  • Gezellige werksfeer op de werkvloer met collega’s en supervisor!

Zoals je begrijpt willen wij heel graag dat je solliciteert. Stuur even snel je gegevens op, dan nemen wij contact met je op en heb je misschien volgende week al een nieuwe baan!