Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Orderpicker - magazijnwerk

SP Meppel XL

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0025552

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig aan de slag te gaan? En kan jij daarnaast ook in teamverband werken? Lees dan verder! Wij zijn voor Motip Dupli in Wolvega op zoek naar medewerkers voor de functie orderpicker die het team kunnen versterken voor langere tijd.

Jij gaat als orderpicker aan de slag in een team binnen de afdeling magazijn. Je krijgt de eerste 4 tot 6 weken een interne opleidingstraject aangeboden zodat jij zelfstandig ingezet kan worden op diensten. Jij draagt samen met je collega’s zorg bij aan het
verzendklaar maken van klantbestellingen en het aanvullen van magazijnvoorraden.

Na je inwerkperiode krijg jij de kans om op meerdere afdelingen binnen het magazijn aan de slag te gaan zodat je eventueel kan doorgroeien binnen Motip Dupli. Zo kan ook jij je succes verhaal delen hoe jij bent begonnen als orderpicker.

Ben jij beschikbaar voor 2 ploegen van 05.30 tot 13.30 uur en van 13.30 tot 21.30 uur? En zie jij jezelf terug in deze functie? Hieronder kan je zien of jij beschikt over de functie eisen.

Voor deze functie moet je minimaal 18 jaar zijn en na de fulltime opleiding 3 tot 5 dagen in de week flexibel inzetbaar zijn voor de 2-ploegendienst.

Daarnaast:

  • Beschik je over minimaal mbo 3 of 4 niveau diploma
  • Je bent de eerste 4 - 6 weken fulltime beschikbaar voor het volgen van een intern opleidingstraject;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat of een soortgelijk certificaat;
  • Ben jij in het bezit van eigen vervoer om naar Motip Dupli te kunnen komen;
  • Je hebt ervaring met magazijnwerkzaamheden zoals orderspicken en voorraad bijvullen.

Motip Dupli Group is met haar merken Mo-Tip, DUPLI-Color, Presto en ColorMatic voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment aan spuitbussen. Deze spuitbussen worden gevuld met onder andere kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken, zoals remmenreiniger en siliconenensprays. Motip is met name gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van deze spuitbussen. Binnen Motip Dupli zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden en worden er opleidingen aangeboden, zowel in het magazijn als in de productie.

Bij Motip ga jij aan de slag in het magazijn. Hier leer je het proces kennen van het verzendklaar maken van de producten voor de klanten. Ook leer je tijdens je interne opleidingstraject hoe ze bij Motip werken binnen de afdelingen. Jij bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van het magazijn en het op tijd en juist verzend klaarmaken. Samen met je collega’s leer je zo het hele magazijnproces kennen.
Motip bied jou de kans om alle werkzaamheden goed aan te leren door het inwerktraject. Daarna verwachten ze van jou dat jij zelfstandig aan de slag kan.

Motip te Wolvega is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Je gaat werken met gezellige collega’s en een schone werkomgeving. Je krijgt van ons een contract aangeboden voor bepaalde tijd.
Daarnaast bieden wij jou:

  • Een uurloon van € 11,33 (excl. toeslagen vanaf 21 jaar);
  • Een ploegentoeslag van 15%;
  • Een interne opleidingstraject van 4 tot 6 weken waarna jij parttime aan de slag gaat bij Motip Dupli;
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Reiskostenvergoeding á € 0,19 per km met een max van 100 km.

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan door te solliciteren!