Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker metaalindustrie

Start People Venlo XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0058219

Ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief, fijne collega's en een aantrekkelijk uurloon? Solliciteer dan snel naar onze vacature van Orderpicker in de metaalindustrie.

Jij gaat in deze functie als orderpicker fulltime aan de slag in het centraal magazijn met een breed assortiment van Staal, RVS en Aluminium producten in Veghel. De materialen worden gepickt met behulp van bovenloopkranen. Jij laat de bovenloopkraan het fysieke werk voor je doen en jij bedient de kraan op veilige afstand. Uiteraard werk je secuur zodat alle orders juist gepicked worden. Je stelt veiligheid altijd voorop en jij bent niet bang voor het bedienen van de bovenloopkraan! Nog geen ervaring met het bedienen van een bovenloopkraan? Geen probleem, jij krijgt een interne opleiding!

Als orderpicker start je in dagdienst en kun je na de inwerkperiode ook aan de slag in 2 of 3 ploegen.
Binnen dit bedrijf is de functie van orderpicker echt een ingang naar een lange carrière bij het bedrijf. Zoek jij stabiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden, dan zoeken wij jou!

Heb je interesse in de metaal/RVS branche en wil je jezelf blijven uitdagen? Solliciteer dan, als je je in onderstaand profiel herkent:

  • Jij beheerst de Nederlandse of Engelse taal, waarbij je de Nederlandse taal wel wilt leren.
  • Je bent flexibel en bent beschikbaar om zowel in dagdienst als in ploegendienst te werken.
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar.
  • Ervaring met een bovenloopkraan is een pré.

Daarnaast kan jij zelfstandig in Veghel komen, met de fiets/ bus, scooter of lopend, als je maar zelfstandig kan komen.
Je kan een goede referentie afgeven en ben met voorkeur snel / per direct beschikbaar.

Je komt te werken bij ThyssenKrupp, op de vestiging in Veghel.
ThyssenKrupp is een grote speler in de metaal en RVS branche en levert producten aan een groot aantal klanten. Als orderpicker zorg jij voor een goede afhandeling van de bestellingen van deze klanten.

Wij bieden jou vanuit Start People de mogelijkheid om buiten het werk om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van gratis online trainingen.

Hiernaast bestaat er de mogelijkheid om te worden overgenomen door ThyssenKrupp, waardoor we jou een baan met vastigheid en zekerheid kunnen bieden als jij je goed inzet. Je begint met een tijdelijk contract voor 7 maanden en indien dit van beide kanten goed verloopt, krijg je de mogelijkheid om in dienst te komen bij de opdrachtgever.

Je krijgt een salaris van €13.59 per uur en reiskosten. Daarnaast krijg je, wanneer je in de ploegen gaat werken, een toeslag van 12.5%!
Wil jij dagelijks genieten van lekkere gratis koffie én vind jij het fijn om zowel samen als zelfstandig te werken, reageer dan nu op deze vacature.