Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker Parttime

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Boxmeer
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0015578

Ben jij op zoek naar een parttime functie? En ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en lekker bezig is? Dan is dit dé baan voor jou: Orderpicker in het moderne distributiecentrum van Footlocker!
Als orderpicker zorg jij dat de juiste sneakers en sportkleding op tijd op transport gaan richting de diverse Europese winkels van Footlocker en de online klanten in Nederland. Er zijn diverse afdelingen waar je kunt werken denk hierbij aan het picken van orders met behulp van een scanner, het verzorgen van de retour gestuurde pakketten en in- en uitpakwerkzaamheden. Kortom een gevarieerde baan in een prettige werkomgeving!

Je bent op korte termijn minimaal 3 dagen per week beschikbaar (in ieder geval maandag en vrijdag). Stilzitten komt niet in jouw woordenboek voor. Je bent graag aan de slag, collegiaal en je werkt nauwkeurig. Daarnaast beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed in woord en geschrift.

Het moderne warehouse van Foot Locker is gevestigd in Heijen (vlakbij Boxmeer en Gennep) en is goed met eigen vervoer bereikbaar vanuit Nijmegen, Cuijk, Wijchen, Venray en omgeving. Footlocker is een internationale organisatie gericht op de verkoop van sportschoenen en -kleding.

Een parttime functie met uitzicht op een vast dienstverband bij een werkgever met een prettige werksfeer en leuke collega’s. Het salaris bedraagt € 1747 bruto per maand op fulltime basis (bij 21 jaar of ouder). Indien je 24 uur per week gaat werken houd je bijna € 1000 netto per maand per maand over. Dit wordt vervolgens aangevuld met een goede reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast kun je één keer per jaar bij Footlocker jouw kledingkast flink aanvullen met zeer hoge kortingen! Via Start People ga je na 26 weken pensioen opbouwen en als je wilt kun je per week jouw betaling ontvangen. Heb je interesse in een leuke parttime functie? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet en hopen we je snel het werk bij Footlocker te laten zien!